Leskiryhmä Keskusseurakuntakoti

Kaikille leskeytyneille avoin keskustelu- ja kahvittelutuokio. Osallistujia yhdistävä asia on leskeys, riippumatta siitä, miten kauan aikaa leskeytymisestä on kulunut. Tervetuloa, sekä entiset, että uudet ryhmäläiset.

Leskiryhmän kevätkauden aloituskokoontuminen.

Avoin ryhmä, joka on tarkoitettu kaikille leskeytyneille. Kokoontumisiin voi tulla vapaasti silloin, kun se sopii omaan aikatauluun.

Kokoontumisissa on mukana diakoniatyöntekijät Anneli Kemppainen  ja Riitta Markus-Wikstedt.

Lisätietoja Annelilta, p. 08-61721

diakonissa
(08)61721/vaihde

suru- ja leskiryhmät, yhteiskunnallinen työ, Yhteinen Keittiö

Leskiryhmä

Yksi osallistujia yhdistävä asia on leskeys, riippumatta siitä, miten kauan aikaa leskeytymisestä on kulunut.