Saappaita

VARHAISNUORTEN KERHOT

Kerhot kokoontuvat kouluviikkojen aikana. Suurin osa kerhoista on tytöille ja pojille tarkoitettuja sekakerhoja, osa vain pojille tai tytöille. Kerhokausi on tältä keväältä päättymässä, uusi kerhokausi alkaa viikolla 36.

• Kerhoihin voi yleensä tulla suoraan, eikä niihin ole ilmoittautumista, paitsi kokkikerhoihin ja Pilotti-kerhoon.
  • Kerhot ovat maksuttomia. Pienoismallikerhossa jokainen maksaa omat koottavansa. Seurakunnan puolesta tulevat liimat ja maalit. Seurakunta myy koottavia viiden euron omavastuuhintaan.
  • Kerhoja ohjaavat koulutetut, 16-18-vuotiaat, kerhonohjaajat

• Kerhoista lyhyesti:

Tyttökerhoissa pelataan, askarrellaan, kokkaillaan ja tehdään yhdessä kaikkea kivaa. Kerhojen ohjelma on suunniteltu ensisijaisesti 2–4-luokkalaisten taidoille, mutta myös nuoremmat ja vanhemmat alakouluikäiset tytöt ovat tervetulleita! Myös kesken kauden!
    Puuhakerhojen ohjelma on samankaltainen kuin tyttökerhojenkin, mutta kerhossa ei kokkailla ja askartelut ovat yleensä erilaisten pienoismallien tekemistä.
    Sählykerhoissa on mailoja ja palloja niille, joilla ei ole omaa mukana. Mukaan sisäpelikengät!
    Pilotti-kerhossa pääsee tutustumaan uusiin harrastuksiin, hankkimaan uusia taitoja ja tekemään erilaisia palvelutehtäviä. Kerhon toiminta huipentuu keväällä tehtävään yhteiseen seikkailuretkeen. Kerholaiset suunnittelevat yhdessä ohjaajan kanssa kerhokertojen sisällön. Pilottiohjelman suorittaneet palkitaan keväällä.

KERHOT TYTÖILLE JA POJILLE

Tietoa kerhoista julkaistaan syksyllä 2019 heti, kun kerhojen aikataulut ja ohjaajat selviävät. Koulujen kautta jaetaan myös Varkkari-tiedote, jossa tietoa kaikista syksyllä alkavista kerhoista, leireistä ja retkistä.

Tyttö maalaa vesiväreillä.
Kerhoissa askarrellaan, leikitään, pelataan ja näytellään.