Kirkon keskusteluapua

Kirkon keskusteluapu on sinua varten, kun kaipaat kuuntelijaa. Päivystäjät ovat vaitiolovelvollisia koulutettuja vapaaehtoisia ja kirkon työntekijöitä.

• Palveleva puhelin 0400 22 11 80, joka ilta klo 18 - 24.

Operaattori veloittaa puhelusta liittymäsopimuksesi mukaisen hinnan (pvm/mpm).

Palvelevaan nettiin pääset tästä.

Päivystävä pappi

Päivystävä pappi on tavoittettavissa arkipäivisin klo 10–12, ja hän tulee pyydettäessä seurakunnan virastolle, Lönnrotinkatu 2 C, lyhyen odotusajan jälkeen. P. (08) 617 21.

Mielenterveystyö

Vaikeat elämänolosuhteet ja -tilanteet kuormittavat mieltä ja vievät voimavaroja. Ihminen jää helposti yksin. Seurakunnan mielenterveystyö tarjoaa mielenterveyskuntoutujille mahdollisuuden keskusteluun ja vertaistukeen. Mielenterveystyön virkistystoimintaa ovat vuosittain järjestettävät leirit.

Jos kaipaat keskustelutukea, voit ottaa yhteyttä seurakuntamme pappeihin tai diakoniatyöntekijöihin, 08-61721 (seurakunnan vaihde).

Yhteistyökumppaneitamme ovat mm. Kainuun sote, Kajaanin Hyvä Mieli ry., Nuorten Ystävät ry. sekä Vuolijoen Hyminä ry.

Kuvaaja: KK / Mervi Korpiaho