lastenkirkko

Pyhäkoulu

Pyhis = Pyhäkoulu

Pyhis on eri-ikäisten lasten oma kirkkohetki, lastenkirkko, joka on sisällöltään monipuolinen. Siellä lauletaan, leikitään, hiljennytään, kuullaan raamatunkertomuksia ja eläydytään niihin toiminnallisesti.

Pyhäkoulussa opetellaan elämäntaitoja, kiitollisuutta, toisen kunnioittamista, itsensä arvokkaaksi kokemista ja Jumalan hyvyyteen ja huolenpitoon luottamista.

Pyhikseen lapsi voi tulla yksin tai sisarusten ja kavereitten kanssa. Pienet voivat tulla oman aikuisen; vanhemman, isovanhemman tai vaikkapa kummin kanssa. Pyhisohjaajina toimii aikuisia seurakunnan vapaaehtoisia, jotka haluavat työskennellä lasten kristillisen kasvatuksen parissa. Vapaaehtoiseksi pyhäkouluohjaajaksi voit ilmoittautua täällä.

Pyhäkoulut kokoontuvat seuraavasti:

Nakertajan srk-koti, Muramaantie 6
kokkipyhis:

Laajankaankaan kerhopiste, Laajankankaankatu 13
joka toinen sunnuntai

Lehtikankaan srk-keskus, Mäntykatu 6
Lähetysmessujen  yhteydessä kuukauden kolmas sunnuntai

Kansanlähetyskodilla, Sammonkatu 5

Linnantauksen srk-keskus, Kaplastie 2
messujen yhteydessä klo 12 kuukauden viimeinen sunnuntai
seuraavasti:

Koululaisten Kirjepyhäkoulu

Ilmoittautuminen vaihteeseen, p. 08 61721.

Kotipyhäkoulu

Jos olet kiinnostunut pitämään pyhäkoulua kotonasi lapsillesi, naapurin lapsille, kummilapsille, lapsenlapsille jne. ole hyvä ja ota yhteyttä Leena Karjalaiseen 044 7444 243 niin saat materiaalia pyhäkoulun pitoa varten.

Pyhäkouluohjaajien kokoukset:

Jos pyhäkoulun ohjaaminen kiinnostaa niin tervetuloa kokouksiin mukaan ja tutustumaan asiaan!

Eli tervetuoa mukaan toimintaan kaikki entiset ja uudet ohjaajat!

Lapset leikkivät pyhäkoulussa.
Kuvaaja: Sanna Krook