lastenkirkko

Pyhäkoulu

Pyhis = Pyhäkoulu

Pyhis on eri-ikäisten lasten oma kirkkohetki, lastenkirkko, joka on sisällöltään monipuolinen. Siellä lauletaan, leikitään, hiljennytään, kuullaan raamatunkertomuksia ja eläydytään niihin toiminnallisesti.

Pyhäkoulussa opetellaan elämäntaitoja, kiitollisuutta, toisen kunnioittamista, itsensä arvokkaaksi kokemista ja Jumalan hyvyyteen ja huolenpitoon luottamista.

Pyhikseen lapsi voi tulla yksin tai sisarusten ja kavereitten kanssa. Pienet voivat tulla oman aikuisen; vanhemman, isovanhemman tai vaikkapa kummin kanssa. Pyhisohjaajina toimii aikuisia seurakunnan vapaaehtoisia, jotka haluavat työskennellä lasten kristillisen kasvatuksen parissa. Vapaaehtoiseksi pyhäkouluohjaajaksi voit ilmoittautua täällä.

Pyhäkoulut kokoontuvat seuraavasti:

Nakertajan seurakuntakoti, Muramaantie 6, ajat tarkentuu 13.8 jälkeen

Linnantauksen seurakuntakeskus, Kaplastie 2, ajat tarkentuu 13.8 jälkeen

Lehtikankaan seurakuntakeskus, Mäntykatu 6, Lähetysmessun yhteydessä, sunnuntai klo 17  seuraavasti su 18.8, 15.9, 20.10, 17.11 ja 15.12

Laajankankaan kerhohuoneisto, Laajankankaankatu 13, ajat tarkentuu 13.8 jälkeen

Kansanlähetyksellä, Sammonkatu 5, sunnuntaisin klo 16.00 seuraavasti: 8.9, 22.9, 13.10, 27.10, 10.11, ja 8.12

Koululaisten Kirjepyhäkoulu

Ilmoittautuminen vaihteeseen, p. 08 61721.

Pyhäkoululaisten kevätkauden päätös

aika ja paikka ilmoitetaan myöhemmin

Kotipyhäkoulu

Jos olet kiinnostunut pitämään pyhäkoulua kotonasi lapsillesi, naapurin lapsille, kummilapsille, lapsenlapsille jne. ole hyvä ja ota yhteyttä Leena Karjalaiseen 044 7444 243 niin saat materiaalia pyhäkoulun pitoa varten.

Pyhäkouluohjaajien kokous tiistaina 13.8 klo 17 keskusseurakuntakodilla (kirkkokatu 26)

Jos pyhäkoulun ohjaaminen kiinostaa niin tervetuloa kokoukseen mukaan!

Eli tervetuoa mukaan niin vanhat kuin uudetkin ohjaajat!

Lapset leikkivät pyhäkoulussa.
Kuvaaja: Sanna Krook