lapsila kerhossa

Lapsille ja lapsiperheille

Tervetuloa koko perheen kanssa lapsi- ja perhetyön toimintaan mukaan!

Lapsi- ja perhetyön kerhot ovat kirkon varhaiskasvatusta. Lapsiperheille on seurakunnassamme monenlaista toimintaa.

• Perhetapahtumiin voivat osallistua lapset oman aikuisen, kuten vanhempien, isovanhempien tai kummien kanssa.
  • Kajaanin seurakunta kutsuu lapsia vanhempiensa, isovanhempiensa ja kummiensa kanssa ehtoolliselle.

Varaudumme koronavirus tilanteeseen!

- Kaikki kerhot on peruttu toistaiseksi 14.3 alkaen (Naperokerho, päiväkerhot, perhemuskarit, pyhäkoulut, ilo liikkua-perheliikuntaryhmä ja perhekerhot)
- Lapsi- ja perhetyön tapahtumia on peruttu toistaiseksi

18.3- 13.4.2020
- Iltapäivätoiminta jatkuu niille lapsille, joilla on lähiopetusoikeus. Tarkoittaa kaikkia kriittisillä aloilla työskentelevien vanhempien lapsia

Ensi syksyn varhaiskasvatuksen kerhoihin ilmoittautuminen 1. -30.4.2020

Seurakunnan varhaiskasvatus on 0-6-vuotiaiden lasten ja heidän perheiden parissa tapahtuvaa toimintaa. Lapsi on seurakunnan kerhoissa aikuisten silmäterä.

Naperot:

2 vuotta täyttäneille lapsille. Ryhmä kokoontuu kerran viikossa 1,5 h klo: 9.00. – 10.30.

Toimipaikat:
Linnantauksen seurakuntakeskus (kaplastie 2)
Lehtikankaan seurakuntakeskus (Mäntykatu 6)

Pikku Puuharit päiväkerhoryhmät:

3-6 vuotiaat lapset. Ryhmä kokoontuu kahdesti viikossa aamupäivisin 3h klo: 8.30. – 11.30.

Toimipaikat:
Lohtajan kerhopiste (Satumaantie 4)
Lehtikankaan seurakuntakeskus (Mäntykatu 6)
Vuolijoki (Kivikirkontie 3B) Huom! klo 9-11

Perhemuskarit:

Vauvasta alkaen oman vanhemman kanssa. Kerran viikossa 45min.

Vauvat perjantaisin klo: 9.00 – 9.45.
Perhemuskari perjanataisin klo: 10.00 -10.45.
Perhemuskari maanantaisin klo: 17.45. -18.30.

Toimipaikka: Linnantauksen seurakuntakeskus (Kaplastie 2)

HUOM! Muutokset mahdollisia

Kerhoryhmä muodostuu, jos ryhmään ilmoittautuu noin 8-10 lasta. Ilmoittautuessa laita vaihtoehdot 1 ja 2 valitsemasi ryhmän kohdalle kuinka ne parhaiten teille sopivat.

Kerhomaksut:

30 € / lukukausi / kerran viikossa kokoontuva kerhoryhmä
50€ / lukukausi / kaksi kertaa viikossa kokoontuva kerhoryhmä

Jos sähköisessä ilmoittautumisessa on ongelmia tai et pysty ilmoittautumaan,
ota yhteyttä carita.lerssi@evl.fi tai p.044 744 4215

Lapsiperheille tehdyn kyselyn pohjalta, aloitamme ensi syksynä iltatoimintaa lapsille ja lapsiperheille. Näistä tietoa syksyllä. Seuraahan ilmoittelua!

instagram kajaaninsrk_lapsijaperhe