lapsila kerhossa

Lapsille ja lapsiperheille

Tervetuloa koko perheen kanssa seurakunnan toimintaan!

Lapsiperheille on seurakunnassamme monenlaista toimintaa, joista ilmoitetaan tarkemmin Facebook-sivullamme. Pyhäkoulut on tarkoitettu kaiken ikäisille, perhekerhoissa ja perhemuskareissa lapset ja aikuiset ovat yhdessä kerhoajan, seurakunnan naperokerho on tarkoitettu 2 v täyttäneelle (alkaa uutena syksyllä jos ryhmä syntyy), päiväkerhot on tarkoitettu 3–6-vuotiaille, sekä iltapäivätoiminta 1–2 (3) luokan oppilaille.

Perhetapahtumiin voivat osallistua lapset oman aikuisen, kuten vanhempien, isovanhempien tai kummien kanssa. Kajaanin seurakunta kutsuu lapsia vanhempiensa, isovanhempiensa ja kummiensa kanssa ehtoolliselle. Lisätietoa lapsesta ehtoollisella löydät täältä.

Voit vierailla myös valtakunnallisilla Lastenkirkko-sivuilla.

Ilmoittaudu 1-vuotissynttäreille tästä.

SYKSYLLÄ ALKAVIIN LAPSI- JA PERHETYÖN KERHOIHIN ILMOITTAUTUMINEN ON 1.4.-10.5.2019
Ilmoittautumislomakkeen voi täyttää sähköisesti tästä, tulostaa tästä tai noutaa kerhopisteistä ja seurakunnan vaihteesta (Linnankatu 12).

Ilmottautua voi myös Leena Karjalaiselle (leena.karjalainen@evl.fi) tai Marita Karviselle (marita.karvinen@evl.fi).

Lisätietoja toiminnasta antavat lapsityönohjaajat:

Leena Karjalainen, 044 7444 243
Marita Karvinen, 044 7444 239