kirjaimia lapuissa, jossa lukee happy birthday

1- ja 5-vuotissynttärit

Me järjestämme synttäreitä 1-vuotiaille ja 5-vuotiaille puolivuosittain. Kevätkaudella juhlimme tammi–kesäkuussa syntyneitä lapsia ja syyskaudella heinä–joulukuussa syntyneitä lapsia.

1-vuotissynttärit

Seuraavat juhlat on tarkoitettu heinä-joulukuussa 2019 syntyneille lapsille. Ne järjestetään Lehtikankaan seurakuntakeskuksessa 24.11 klo 17.30. Ilmoittaudu mukaan viimeistään 16.11

Lisätietoa Sisko Saariselta

5-vuotissynttärit

Seuraavat 5-vuotissynttärit heinä-jouluuussa 2015 syntyneille järjestetään la 24.11 klo 13-15 Linnantauksen seurakuntakeskuksessa (kaplastie 2). Ilmoittaudu mukaan 8.11 mennessä.  

Lisätietoa Johanna Heikkiseltä

 

Vallitsevan korona tilanteen takia joudumme rajoittamaan synttäreiden kävijä määrää, jotta pystymme takaamaan turvavälit tapahtuman aikana. Tästä syystä 1- ja 5-vuotissynttäreille saa osallistua synttärisankarin lisäksi vain yksi aikuinen. Ilmoittautumislomakkeet löydät alta.
 

 

Jos sähköisessä ilmoittautumisessa on ongelmia tai et pysty ilmoittautumaan,
ota yhteyttä carita.lerssi@evl.fi tai p.044 744 4215
HUOM! Jos teillä on käytössä turvaselain, voi olla että ette pääse ilmoittautumaan. Vaihtakaa tavallinen selain esim. chrome, edge, firefox yms. niin ilmoittatutumisen pitäisi onnistua

Viisivuotissynttärit Kyrön seurakuntakodissa. Arto Takala / Kirkon kuvapankki
kuvaaja: Arto Takala/KK