kirjaimia lapuissa, jossa lukee happy birthday

1- ja 5-vuotissynttärit

Me järjestämme synttäreitä 1-vuotiaille ja 5-vuotiaille puolivuosittain. Kevätkaudella juhlimme tammi–kesäkuussa syntyneitä lapsia ja syyskaudella heinä–joulukuussa syntyneitä lapsia.

1-vuotissynttärit

Seuraavat juhlat järjestetään tiistaina 22.11 ja keskiviikkona 23.11 klo 17.30-19 heinä-joulukuussa 2021 syntyneille Lehtikankaan seurakuntakeskuksella (Mäntykatu 6). Mikäli kevään synttärit tammi-kesäkuussa syntyneille on jääneet väliin, voit ilmoittautua mukaan nyt järjestettäville synttäreille. ILmoittaudu 13.11. mennessä.

5-vuotissynttärit

Seuraavat juhlat järjestetään lauantaina 12.11 2022 klo 13-15 heinä-joulukkussa 2017 syntyneille Linnantauksen seurakuntakeskuksella (Kaplastie 2). Mikäli kevään synttärit tammi-kesäkuussa syntyneille on jääneet väliin, voit ilmoittautua mukaan nyt järjestettäville synttäreille. Ilmoittaudu 6.11. mennessä.

Päivitetty 14.10.2022

Jos sähköisessä ilmoittautumisessa on ongelmia tai et pysty ilmoittautumaan,
ota yhteyttä carita.lerssi@evl.fi tai p.044 744 4215
HUOM! Jos teillä on käytössä turvaselain, voi olla että ette pääse ilmoittautumaan. Vaihtakaa tavallinen selain esim. chrome, edge, firefox yms. niin ilmoittatutumisen pitäisi onnistua