Varttuneelle

Iän myötä elämänkysymykset muuttuvat. Sinulle tarjoutuu mahdollisuus keskittyä itselle tärkeisiin asioihin. Hyvien ihmissuhteiden merkitys kasvaa ja on halu kokoontua samanhenkisten ihmisten kanssa.

Viikottaisten jumalanpalvelusten lisäksi seurakunnassa on mahdollisuus osallistua konsertteihin, hartauksiin ja seurakuntakerhoihin. Raamattuun syventymistä kaipaavan kannattaa kysyä raamattupiireistämme. Sinulla voi olla paljon annettavaa seurakuntamme vapaaehtoistyössä.

Jos et voi itse lähteä kirkkoon, jumalanpalvelukset kuuluvat radio Kajauksesta sunnuntaisin klo 10. Voimien vähentyessä Karoliinan Kamarin lähimmäispalvelu tarjoaa apua arkipäivän sujumiseen.

Vuolijoki-Otanmäen alueella toimii varttuneille ja muuten päivällä vapaalla oleville pieryhmiä Ulpukassa, Vuolijoentiellä,  Koskikartanossa Vuoreslahdentie 3318 A ja Otanmäen olohuoneessa, Kaivosmittaajantie 1.

Vanha nainen hymyilee.
Kuvaaja: Sanna Krook