SYKSYN LEIRIT JA RETKET

Syksyllä pidetään kolme leiriä Joutenlammen etu- ja takamaastossa. Leirikauden aloittaa ensikertalaisten EMPPU-leiri. Leirin hinta on 30€. Leirille on menokuljetus, mutta leirin lopussa pidetään loppuhetki ja loppukahvit yhdessä vanhempien kanssa ja leiriläiset palaavat koteihin omin kyydein. Kuljetusta järjestetään niille, jotka sitä mahdollisesti tarvitsevat.

Syyslomalla järjestetään syyslomaleiri 1-3-luokkalaisille ja myöhemmin marraskuulla Kuutamoleiri 7-luokkalaisille tytöille. Syyslomalla järjestetään myös perinteinen syysretki. Määränpää on vielä avoin.

Leirien hinta sisältää majoituksen, ruoan, kuljetuksen ja leiriohjelman.  Ohjelmassa mukana nuorisotyönohjaajien lisäksi kesätyöntekijöitä ja koulutetut isoset. Retkistä ja leireistä lähetetään kirjeet n. viikkoa ennen tapahtumaa.

Lasku osallistumisesta lähetetään leirikirjeen yhteydessä tai erillisenä laskuna. Leireille on mahdollista anoa vapautusta. Vapautus on anottava heti ilmoittautumisen jälkeen ennen leiriä. Lomakkeen saa seurakunnan vaiheesta (Linnankatu 12) tai voit tulostaa sen itse tästä.

TYTTÖ-JA POIKALEIRIT

 

EMPPUleiri 1-2-luokkalaisilille ensikertalaisille. 

Empuleiri on tarkoitettu ensikertaa leirille tuleville. Lapsen voi hakea yöksi kotiin, jos nukkuminen leirillä alkaakin hirvittää. Leiri päättyy perheiden yhteiseen hetkeen Joutenammella. Kyyditys järjestetään tarvittaessa.

Leirin hinta on 30€ ja mukaan pääsee 24 lasta ilmoittautumisjärjestyksessä.

EMPULLA ON HYVÄ HARJOITELLA LEIRIELÄMÄÄ!


Ilmoittautuminen 13.8.-10.9 .2018.

Lapsi kalastaa.