SYKSYN LEIRIT JA RETKET

Syksyllä pidetään kolme leiriä Joutenlammen etu- ja takamaastossa. Leirikauden aloittaa ensikertalaisten EMPPU-leiri.

Syyslomalla järjestetään syyslomaleiri LEIJA 1-3-luokkalaisille ja myöhemmin marraskuulla Kuutamoleiri 7-luokkalaisille tytöille. Syyslomalla järjestetään myös perinteinen syysretki, tällä kertaa Rautavaaran Metsäkartanoon.

Leirien hinta sisältää majoituksen, ruoan, kuljetuksen ja leiriohjelman.  Ohjelmassa mukana nuorisotyönohjaajien lisäksi kesätyöntekijöitä ja koulutetut isoset. Retkistä ja leireistä lähetetään kirjeet n. viikkoa ennen tapahtumaa.

Lasku osallistumisesta lähetetään leirikirjeen yhteydessä tai erillisenä laskuna. Leireille on mahdollista anoa vapautusta. Vapautus on anottava heti ilmoittautumisen jälkeen ennen leiriä. Lomakkeen saa seurakunnan vaiheesta (Linnankatu 12) tai voit tulostaa sen itse tästä.

TYTTÖ-JA POIKALEIRIT

 

Kuutamoleiri 23.-25.11.2018. 6-7-luokkalaisille Joutenlammen takamaastossa

Leirin hinta 40. Ohjelmassa kuutamon ihmettelyn lisäksi tyttöjen juttuja kynsien hoidosta suklaaputoukseen... Leirille tullaan omin kyydein. Lisätietoja papulta p. 044 7444 242. Ilmoittautumiseen tästä

Retki Tietomaahan ja Oulun Edeniin/Karting-radalle 10.11.2018 3-7-luokkalaisille

Matkan hinta 35£ (Tietomaa - Eden) tai 55€ (Tietomaa Karging) sisältää valitut aktiviteetit ja retkiruoan. Tietomaassa käynnin jälkeen jakaannumme Edeniin ja sisäkarting-radalle. Haluttu aktiviteetti ilmoitetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Ilmoittautumiseen tästä

Lapsi kalastaa.