Neljä lasta pelaamassa pallopeliä ulkona.
Leirit ja retket

Kajaanin seurakunnan varhaisnuorisotyön retki- ja leiritoimintaa 2022

Jouluinen Tilkkutäkkileiri 4.-6.-luokkalaisille Joutenlammella 2.-4.12.2022

Leirillä tarkastellaan joulua globaalista näkökulmasta sekä askarrellaan ja touhutaan jouluisten asioiden äärellä.

Leirin hinta on 45 € sis. leiriohjelman, vakuutukset, kuljetukset, majoituksen Joutenlammen etumaastossa ja ruokailut. Leiristä vastaa Niina Hautala sekä isoset. Lisätietoja Niinalta. Puh. 044 744 4245 tai niina.hautala@evl.fi

Leirin ilmoittautuminen aukeaa tiistaina 1.11.22 klo 8 ja päättyy ke 16.11.22

Leiri- tai retkimaksun voi sopia maksettavaksi osissa. Maksuun voi hakea myös maksuvapautusta taloudellisin perustein oheisella lomakkeella MaksuvapautushakemusLinkki avautuu uudessa välilehdessä (pdf, koko 79 kt). Lomakkeen voi palauttaa Kajaanin seurakuntakeskukseen (os. Linnankatu 12, 87100 Kajaani) sen aukioloaikoina, muina aikoina voit jättää kirjekuoren (päälle merkintä taloustoimisto, avustusanomus) pääoven läheisyydessä sijaitsevaan lukittuun postilaatikkoon. Lisätietoja saa tarvittaessa taloustoimistosta p. (08) 61 721.