Avoimet työpaikat

Katso Kajaanin seurakunnassa avoinna olevat työpaikat kirkon rekrytointisivulta.

Diakoniatyön virka

Kajaanin seurakunnassa on haettavana diakoniatyön virka. Virkaan valittavalta edellytetään diakonian virkatutkintoa tai sellaista ammattikorkeakoulututkintoa, joka antaa kirkkohallituksen hyväksymän kelpoisuuden kirkon diakonian virkaan, joka on kirkon säädöskokoelman numero 124 mukainen. Palkkaus on vaativuusryhmän 502 mukainen. Virka täytetään 1.7.2020 tai sopimuksen mukaan.

Virkaan valitun tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ja rikosrekisterilain 6 pykälän mukainen rikosrekisteriote ennen viran vastaanottamista. Virassa on kuuden kuukauden koeaika. Virkaan valitun tulee olla konfirmoitu evankelisluterilaisen kirkon jäsen.

Virkaan haetaan Kirkko HR:n kautta, jossa myös yksityiskohtaisemmat tiedot avoinna olevan viran sisällöstä sekä kajaanilaisesta toimintaympäristöstä.

Viranhaltija työskentelee osana moniammatillista palvelutoiminnan tiimiä ja hänen avaintehtäviinsä kuuluu yleisen diakoniatyön lisäksi vanhustyön monipuolinen kehittäminen sekä rippikoulutyö. Arvostamme laaja-alaista työotetta, hyviä verkosto- ja tiimityöskentelytaitoja, sosiaalisen median taitoja sekä valmiutta toimia vapaaehtoistoimijoiden kanssa.

Hakemuksen tulee olla perillä 15.5.2020 klo 15 mennessä.

Osalle hakijoista esitetään kutsu haastatteluun.

Vastaamme mielellämme tiedusteluihin! Palvelutoiminnan tiimivastaava Elina Ingman 044-7444 321 ja diakoniatyön varavastaava Anneli Kemppainen, p. 044-7444 322, tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@evl.fi