Avoimet työpaikat

Katso Kajaanin seurakunnassa avoinna olevat työpaikat kirkon rekrytointisivulta.

Haemme Kajaanin seurakunnan hautausmaille erityisammattimiestä toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Erityisammattimies toimii jäsenenä kolmen työntekijän tiimissä, joka huolehtii haudankaivusta, hautausmaiden kiinteistöhuollosta sekä siunaustilaisuuksien ohjauksesta Valon Kappelissa ja Kajaanin vanhan hautausmaan kappelissa. Tiimin esihenkilönä toimii ylipuutarhuri.
Kajaanissa on vuosittain noin 350-390 hautausta, josta tuhkauksen osuus on noin 60 %. Valon Kappelin yhteydessä sijaitsee krematorio, jossa tehtävät tuhkaukset asiakaspalveluineen kuuluvat myös tiimin tehtäviin.

Tiimin tyypillisiä työtehtäviä ovat:
• Hautojen kaivun valmistelevat työt haudalla, arkku- ja uurnahautojen kaivaminen sekä
hautojen peittäminen
• Työkoneiden huolto
• Kappelin valmistelu siunaustilaisuuksiin
• Vainajien vastaanotto kylmätiloihin
• Omaisten palvelu ja ohjaus siunaustilaisuuksissa, uurnan noudoissa ja -laskuissa
• Vainajan saatto hautaan
• Vainajien tuhkaus
• Hautapaikan näyttö omaisille sekä hautakirjanpidolliset työt
• Huolehtia kappeleiden ja huoltorakennusten pienistä kunnossapitotöistä, hautausmaiden
kiinteistöhuollollisista tehtävistä sekä talvella ulkoalueiden lumitöistä ja hiekoituksista
• Muut esimiehen määräämät tehtävät

Pätevyysvaatimuksena tehtävään on soveltuva koulutus tai muutoin hankittu käytännön työkokemus em. tehtävistä.

Hakijalta edellytetään mm. hyviä asiakaspalvelutaitoja, oma-aloitteista työotetta, joustavuutta, hautausmaalla käytettävien koneiden käyttö- ja korjaustaitoa (mm. traktorikaivuri, kaivinkone), työssä tarvittavien it-ohjelmien hallintaa ja hyvää fyysistä kuntoa. Alan työkokemus katsotaan eduksi. Hakijalla tulee olla ajokortti sekä käytettävissä oma auto. Työtehtävien hoitaminen vaatii siirtymistä eri kiinteistöjen välillä ja työkoneiden käyttöä, joten ajokortti (B) ja oman auton käyttömahdollisuus ovat välttämättömiä. Hakijan tulee olla Suomen ev.lut. kirkon konfirmoitu jäsen ja suomenkielentaitoinen. Valinnassa voidaan käyttää soveltuvuusarviointia.

Viikkotyöaika on 38 h 15 min. Tehtävä sisältää työskentelyä myös viikonloppuisin. Tehtävän palkkaus on kirkon palkkausjärjestelmän vaativuusryhmän 403 mukainen. Peruspalkka on 2 331,08 € / kk. Lisäksi maksetaan kokemuslisää, joka perustuu valitun henkilön työkokemukseen. Kajaanin seurakunnassa on käytössä suorituslisäjärjestelmä.

Tehtävää haetaan sähköisesti osoitteessa kirkon rekry.fi sivuilla 14.9.2023 klo 12.00 mennessä. Haastattelut pidetään erikseen kutsuttaville 18.9.2023. Haastattelun ajankohta ilmoitetaan haastateltavalle henkilökohtaisesti.

Tehtävään valittavan tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen tehtävän vastaanottamista. Tehtävän koeaika on 6 kk. Tehtävä on otettava vastaan 1.11.2023 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Lisätietoja haettavasta tehtävästä antaa ylipuutarhuri Kirsi Pääkkönen 044 7444 259.

 

Tietosuojaseloste Kirkkorekry (125 kt, pdf)Linkki avautuu uudessa välilehdessä