Keskusseurakuntakoti

Kirkkokatu 26, 87100 Kajaani

Keskusseurakuntakoti Keskusseurakuntakoti on Vuohengin alueen toiminnan keskus. Talossa on talviaikaan lasten kerhoja sekä kaikenikäisten kokoavaa toimintaa. Tilat ovat vuokrattavissa muisto- ja juhlatilaisuuksia varten.

Suureen saliin, johon yhdistetään myös kahvio, mahtuu pöydissä istuen n. 150 henkeä. Pelkkiä tuolipaikkoja on 200 henkilölle. Rippikoulusaliin mahtuu 50/70 henkeä. Tiloissa on laitoskeittiö, jossa voidaan valmistaa aterioita eri tilaisuuksiin.

Keskusseurakuntakodilla ei ole varsinaista paikoitusaluetta. Paikoitus tapahtuu kaupungin yleisillä paikoituksilla. Seurakuntakodin edustan parkkipaikat on varattu muistotilaisuuksia varten lähiomaisille. Lähempi tieto paikoituksesta vahtimestarilta.

Tutustu tilojen varaamiseen »

Kirkkokatu 26, 87100 Kajaani

Askarteua perheille

Adventin tunnelmissa touhuillen:

Kirkkokatu 26, 87100 Kajaani

Leskiryhmä - elämänvoimaa ystävyydestä

Kaikille leskeytyneille avoin keskustelu- ja kahvittelutuokio