Päihdetyö

Päihdehuollon asiakkaille suunnattu leiri- ja ryhmätoiminta

Järjestämme päihdehuollon asiakkaille suunnattuja leirejä kaksi kertaa vuodessa. Ilmoitamme leireistä Kotiseurakuntani-lehdessä sekä tällä sivulla. Lisätietoja voit kysellä diakoniatyöntekijä Riitta Laatikaiselta.

Helmi-ryhmä

Mielenterveys/päihdehuollon asiakkaille suunnattu naisten Helmi-ryhmä jatkuu syyskuussa 2018.

Ryhmä kokoontuu joka toinen keskiviikko Karoliinan Kamarilla (Brahenkatu 14 A) klo 14.00-15.30 kahvikupin äärellä. Ideoimme ryhmän sisällön yhdessä ryhmäläisten kanssa.

Ilmoittaudu mukaan ryhmään seurakunnan vaihteeseen p. 08 617 21 ke 19.9.2018 mennessä. Ryhmä sulkeutuu toisen kokoontumiskerran jälkeen. Ilmoittautuneille lähetetään kirjeellä tarkemmat tiedot kokoontumisista.
Ohjaajina toimivat sosiaaliohjaaja Annemari Sistonen ja diakoni Riitta Laatikainen

Kivetys.
Kuvaaja: Aarne Ormio/KK