Maskottipupu lasten käsissä.

Koululaisten iltapäivätoiminta

Iltapäivätoimintaa järjestetään yhteistyössä kaupungin kanssa. Ryhmät kokoontuvat koulupäivinä klo 12–16.30 ja ryhmät ovat tarkoiteettu 1–2 (3) luokan oppilaille, joiden vanhemmat ovat töissä tai opiskelemassa.
Toiminta tukee monipuolisesti lapsen hyvinvointia huomioiden toiminnassa lapsen kristillisen kasvatuksen, leikin, liikunnan, ulkoilun, levon ja askartelun. Teemme yhteistyötä kodin ja koulun kanssa. Iltapäivätoimintaa järjestetään srk:n omissa tiloissa sekä Kätönlahden koululla.

Iltapäivätoimintaan haetaan Wilman kautta. Muistattehan että toimintaan tulee hakea vuosittain vaikka lapsi olisi jo iltapäivätoiminnassa.

Hakemukset ensisijaisesti Wilman kautta. (Hakemukset > Tee uusi hakemus > Hakemus aamu- ja iltapäivätoimintaan.

Hakemuksen voi toimittaa myös paperilomakkeena kaupungin talolle. Hakemuksia vastaanotetaan koko lukuvuoden ajan

Pääset Wilmaan tästä.

Kolmannelle luokalle menevät palauttavat kirjallisen hakemuksen seurakunnan toimintapisteisiin. Hakemuslomakkeita saa tällöin seurakunnan toimintapisteistä.

Toimintamaksut:

Koululaisten toimintamaksu on kiinteä kuukausimaksu.

*Säännölliseksi katsotaan tilanne, joka kestää vähintään 3 kk.

Enintään 4 tuntia päivässä - 80e/kuukausi

Enintään 10 päivää kuukaudessa (säännöllinen)* - 40e/kuukausi

yli 4 tuntia päivässä - 100e/kuukausi

tarve enintään 10 päivää kuukaudessa (säännöllinen)* - 50e/kuukausi

yksittäinen päivämaksu - 10 e/päivä

Iltapäivätoiminnassa myönnetään sisaralennus (-50%) vanhimmalle lapselle, mikäli perheestä useampi lapsi osallistuu koululaistoimintaan.

Maksuihin avustusta:

Vanhemmille, jotka toimittavat perheen tulotiedot ja avustushakemuksen seurakunnan taloustoimistoon joko maksun alentamista tai poistamista varten, maksu määräytyy perheen tulojen ja perheenjäsenten lukumäärän mukaan. Toimintamaksua tarkistetaan seuraavan kk:n alusta, kun vanhemmat ovat toimittaneet tulotiedot, ei takautuvasti. Yksittäiset päivämaksut eivät ole tulosidonnaisia.

Varhaiskasvatuksen maksualennushakemuslomakkeenLinkki avautuu uudessa välilehdessä voi tulostaa ja palauttaa omaan kerhopisteeseen tai Kajaanin seurakuntakeskukseen osoitteeseen Linnankatu 12, 87100 Kajaani. Kerhopisteistä saa myös maksualennushakemuksia.

Toimipaikat ja yhteystiedot:

Laajankankaan kerhohuone, Laajankankaankatu 13, p. 044 7444 579
Ohjaajat: Iida Sutinen ja Johanna Mård

Lehtikankaan seurakuntakeskus, Mäntykatu 6, p. 044 7444 216
Ohjaajat: Minna Kuntsi, Emmi Väisänen ja Marjo Partanen

Kuurnan kerhopiste, Linnantaustie 55A, p. 044 7444 578
Ohjaajat: Elsa Karjalainen, Katja Pelimanni ja Sari Raudaskoski

Kätönlahden koulu, Kätönkuja 7, p. 044 7444 213
Ohjaajat: Niina Moilanen ja Eila Löhönen

Lohtajan kerhohuone, Satumaantie 4, p. 044 7444 580
Ohjaajat: Tarja Vesala-karppinen, Sari Raudaskoski ja Aila Anttonen

Nakertajan seurakuntakoti, Muramaantie 6, p. 044 7444 200