Valon Kappeli

Siltalantie 18, 87850  Paltaniemi

Valon Kappeli

Paltaniemen hautausmaalla sijaitsevan Valon Kappelin on suunnitellut arkkitehti Juha Paldanius. Vuonna 1995 valmistuneessa kappelissa on kaksi salia, iso sali on suunniteltu noin 120 - 150 ja pieni sali noin 30 hengelle. Isossa salissa on urut, joissa on 15 äänikertaa jaettuna kahdelle sormiolle ja jalkiolle ja pienessä salissa flyygeli.

Valon Kappelissa sijaitsee vainajien säilytystilat (kylmiöt) sekä krematorio, jossa suoritetaan vainajien tuhkauksia. Myös muut seurakunnat voivat käyttää tuhkauspalvelua, yhteydenotot tuhkausasioista hautausasiaintoimistoon, p. (08) 6172 2259.

Valon Kappelissa on lähiomaisille varattu pieni lepohuone sekä vainajan näyttötila.

Siltalantie 18, 87850 Paltaniemi

Jouluaaton Hartaus

Kuljetus keskusseurakuntakodilta klo 14. Ennen hartauden alkua on mahdollisuus viedä haudoille kynttilöitä