Kastepäivä 20. huhtikuuta

Kastepäivä on suunnattu kaikille alle 15-vuotiaille lapsille, joilla ainakin toinen vanhemmista kuuluu kirkkoon, mutta joita ei syystä tai toisesta ole vielä kastettu.

Kasteelle voi tulla pienen vauvan tai isomman lapsen kanssa, kerralla voi kastaa myös perheen kaikki lapset. Kasteaikoja on päivän aikana tunnin välein, klo 12 alkaen. 

Kastepäivään ilmoittautuminen 5.2. - 10.4.2024 Ilmoittautuminen tapahtuu sähöisellä lomakkeella tai soittamalla seurakuntatoimistoon p. 08 61721, jonka jälkeen meiltä otetaan yhteyttä tarkempia tietoja varten. Kysymme myös kummien tiedot ja vieraiden määrän sekä ruokavaliotoiveet. 

Kastepäivä on osallistujille maksuton ja seurakunta tarjoaa täytekakun sekä voileipäkakun mehuineen ja kahveineen kasteen jälkeen.

Kaste on koko elämää kantava lahja, jonka vanhemmat voivat antaa eteenpäin lapselleen. Kasteessa Jumala lupaa ottaa kastetun omaksi lapsekseen koko hänen loppuelämänsä ajaksi. Tällöin Hän lupaa myös huolehtia lapsesta: varjella ja johdattaa, opastaa elämän tärkeissä kohdissa ja kannatella silloin, kun on vaikeaa. 

Kasteelle voi tulla omissa vaatteissa, mutta halutessaan voi lainata seurakunnalta vauvalle kastemekkoa. Tästä on hyvä mainita ajanvarauksen yhteydessä. Pappeina päivässä ovat Sanna Oikarinen ja Jyri Kitti. Myös kanttori on paikalla säestämässä ja musisoimassa.

Ilmoittaudu tästä

Kastepäivä on matalan kynnyksen tapahtuma, johon on helppo tulla

Ota yhteyttä

hallintokappalainen

Yhteisen seurakuntatyön tiimin vastaava, Lehtikankaan Monitoimitalon messuyhteisö, Rippikouluvastaava FB:Jyri Kitti (Työprofiil)