virsinumeroita

Musiikki

Musiikki on Jumalan hyvä luomisteko, minkä vuoksi sitä käytetään Kajaanin seurakunnan elämässä monipuolisesti. Kajaanin seurakunnan musiikkikenttää hoitaa neljä kanttoria. Seurakunta järjestää konsertin kerran kuukaudessa.

Seurakunnan kuorot ja laulupiirit

Seurakunnan kuoro- ja laulutoiminta on käynnistymässä kokoontumisrajoituksista johtuneen tauon jälkeen!

Kajaanin seurakunnan Lapsikuorot
Kajaanin seurakunnan lapsikuorot harjoittelevat tiistaisin Kajaanin seurakuntakeskuksen juhlasalissa, Linnankatu 12. 6-11-vuotiaiden Lapsikuoro Helmiäiset harjoittelee klo 17-17.45 ja 12-16-vuotiaiden kuoro klo 17.45-18.45. Lisätietoja kanttori Jussi Keinoselta, puh.  044 7444 274.

Kajaanin kirkkokuoro
Kajaanin kirkkokuoro palvelee laulullaan messussa noin kerran kuukaudessa. Kuoro osallistuu Kainuun kirkkomusiikkipiirin jäsenkuoroilleen järjestämille kuorokursseille. Vuonna 2015 kuoro täytti 60 vuotta.
Kirkkokuoro harjoittelee torstaisin klo 18 Linnantauksen kirkolla, Kaplastie 2, kanttori Olli Kinnusen johdolla.

Laulavat Ystävykset -kuoro
Laulavat Ystävykset -kuoro harjoittelee Kajaanin seurakuntakeskuksessa, Linnankatu 12, torstaisin klo 17.30 kanttori Juha Mikkosen kanssa. Sisäänkäynti ovesta D, Väinämöisenkadun puolelta.

Yhteislaulut joka toinen torstai alkaen 23.9. klo 10. Hannu Väisänen laulattaa hengellisiä lauluja, paikkana Kajaanin seurakuntakeskuksen juhlasali, Linnankatu 12. Sisäänkäynti ovesta D, Väinämöisenkadun puolelta.

Virsipiiri joka kuukauden viimeinen perjantai klo 12. Vetäjänä Irja Säily, alkaen 24.9. Kajaanin seurakuntakeskuksen juhlasali, Linnankatu 12. Sisäänkäynti ovesta D, Väinämöisenkadun puolelta.

Tutustu konsertteihin ja musiikkitapahtumiin »