virsinumeroita

Musiikki

Musiikki on Jumalan hyvä luomisteko, minkä vuoksi sitä käytetään Kajaanin seurakunnan elämässä monipuolisesti. Kajaanin seurakunnan musiikkikenttää hoitaa neljä kanttoria. Seurakunta järjestää konsertin kerran kuukaudessa.

Seurakunnan kuorot

Lapsikuoro Helmiäiset
Lapsikuoro Helmiäiset harjoittelee keskiviikkoisin klo 17.30-18.30 Keskusseurakuntakodilla, Kirkkokatu 26. Lisätietoja kanttori Anne Kyllöseltä 044 7444 274.

Kajaanin kirkkokuoro
Kajaanin kirkkokuoro palvelee laulullaan messussa noin kerran kuukaudessa. Kuoro osallistuu Kainuun kirkkomusiikkipiirin jäsenkuoroilleen järjestämille kuorokursseille. Vuonna 2015 kuoro täytti 60 vuotta.
Kirkkokuoro harjoittelee torstaisin klo 18 Keskusseurakuntakodilla, Kirkkokatu 26, kanttori Päivi Rimpiläisen johdolla.

Laulavat Ystävykset -kuoro
Laulavat Ystävykset -kuoro harjoittelee Linnantauksen seurakuntakeskuksessa, Kaplastie 2, torstaisin klo 17.30 kanttori Juha Mikkosen kanssa.

Tutustu konsertteihin ja musiikkitapahtumiin »