TILKKUTÄKKILEIRIN leirikirje

• Lähtö leirille perjantaina 29.3. klo 17 seurakunnan virastotalon takaa Väinämöisenkadulta.
  • Paluu sunnuntaina 31.3. klo 12 alkavaan messuun Linnantauksen kirkossa. Messu kestää reilun tunnin, minkä jälkeen leiriläisen voi hakea kirkolta osoitteesta Kaplastie 2. Myös vanhemmat ovat tervetulleita kirkkoon.

• Majoitus etumaaston mökeissä, joissa majoitutaan kahden hengen huoneissa. Jokaisessa mökissä asuu 4-6 leiriläistä ja 2 isosta. Leiriläiset saavat itse vaikuttaa siihen keiden kanssa majoittuvat.

• Ohjelmassa on monenlaista tekemistä, muun muassa lähetysrastit ja sirkushommia.

• Herkut voi ostaa Joutenlammen kioskista, joka on auki lauantaina lounaan jälkeen. Kioskissa on yleensä karkkia, sipsejä ja limpparia. Omiakin leiriherkkuja voi tuoda tullessaan. Hirveän suurta herkkumäärää emme suosittele, jotta ruokakin maistuu!

• Oma kännykkä saa olla mukana, mutta jokainen leiriläinen on vastuussa omasta puhelimestaan, eikä seurakunnan vakuutus korvaa rikkoutumista tai häviämistä. Samoin on muidenkin arvotavaroiden kanssa.

• Leirimaksusta lähetetään lasku erillisessä kirjeessä leirin jälkeen.

• Muuta: Perjantaina syömme pian Joutenlammelle tulon jälkeen. Sunnuntaina syömme välipalan ennen kirkkoon lähtöä, mutta kunnollista lounasta emme ehdi syödä.

Leirillä mukana Niina Hautala p. 044 7444 245

ja Pauliina Pihlaja-Mikkonen p. 044 7444 242