PAJUNKISSALEIRIN leirikirje

• Lähtö leirille perjantaina 12.4. klo 16 seurakunnan virastotalon takaa Väinämöisenkadulta.
  • Paluu sunnuntaina 14.4. klo 12 alkavaan perhemessuun Linnantauksen kirkossa. Messu kestää noin tunnin. Lisäksi mahdollisuus jäädä kirkkokahville. Tervetuloa koko perhe! Leiriläiset virpovat ja laulavat kirkossa. Linnantauksen kirkon osoite on Kaplastie 2.

• Majoitus etumaaston mökeissä, joissa majoitutaan kahden hengen huoneissa. Jokaisessa mökissä asuu 4-6 leiriläistä ja 2 isosta. Leiriläiset saavat itse vaikuttaa siihen keiden kanssa majoittuvat.
  • Ohjelmassa on monenlaista tekemistä, muun muassa pääsiäisen ja kevään askartelua, leikkiä, laulua, pupun pulmapolkua, saunomista pääsiäisvaellus.

• Herkut voi ostaa Joutenlammen kioskista, joka on auki lauantaina lounaan jälkeen. Kioskissa on yleensä karkkia, sipsejä ja limpparia. Omiakin leiriherkkuja voi tuoda tullessaan. Hirveän suurta herkkumäärää emme suosittele, jotta ruokakin maistuu!

• Oma kännykkä saa olla mukana, mutta jokainen leiriläinen on vastuussa omasta puhelimestaan, eikä seurakunnan vakuutus korvaa rikkoutumista tai häviämistä. Samoin on muidenkin arvotavaroiden kanssa.

• Leirimaksusta lähetetään lasku erillisessä kirjeessä leirin jälkeen.

• Muuta: Perjantaina syömme pian Joutenlammelle tulon jälkeen. Sunnuntaina syömme kevyen lounaan ennen kirkkoon lähtöä jo klo 10:30.

• Varusteet:
    • lakanat ja tyynynliina (Huom! emme suosi makuupusseja, mökeissä on hyvä peitot ja isoset auttavat lakanoiden laitossa.)
    • pyyhe ja peseytymisvälineet
    • yöasu
    • unikaveri
    • mukava leirivaatetus
    • varavaatteet, varsinkin useita sukkia, sillä ne kastuvat helposti!
    • ulkoiluvaatetus, joka säälle
    • kunnon jalkineet
    • pipo ja käsineet
    • Pajunoksia. Varaamme yhden pajunoksan jokaiselle leiriläiselle.
      Jos haluaa tehdä lisäoksia palmusunnuntaita varten, ne tulisi tuoda itse.

Leirillä mukana Pauliiina "Papu" Pihlaja-Mikkonen p. 044 7444 242,
Anna Juntunen, oppilaitospappi ja useita isosia ja apuvetäjiä.

TERVETULOA!