Hyppää sisältöön

Parisuhteen rakkaustalkoot - kuntokartoituskeskustelut

Perheneuvontaa vuosikymmenten ajalta & nykyajan moderneilla näkökulmilla.

Parisuhteen kuntokartoituskeskustelun ohjaa vapaaehtoinen pari, joka on pariskunta tai työpari. Vapaaehtoiset ovat saaneet koulutuksen tehtäväänsä ja allekirjoittaneet vaitiolositoumuksen, joten keskustelut ovat täysin luottamuksellisia. Vapaaehtoisten päätehtävänä on tukea kumppaneita keskustelemaan toistensa kanssa antamalla pohdintatehtäviä. He eivät arvioi keskusteluun tulleiden parisuhdetta tai valmiuksia uuteen parisuhteeseen, vaan pariskunta ja yksilöt tekevät omat johtopäätöksensä siitä, mitkä ovat omia vahvoja alueita ja mitkä kaipaavat kehittämistä.

Keskusteluissa käydään läpi parisuhteen keskeisiä teemoja, joita ovat sitoutuminen, tunteet, seksuaalisuus, ristiriidat, sanat (vuorovaikutus), teot, luottamus ja anteeksiantaminen. Kuhunkin aiheeseen käytetään noin 20 minuuttia. Kuntokartoituskeskustelu kestää kolme tuntia. Se on jaksotettu kahteen osaan, joiden välissä on lounastauko tai sen voi käydä kahtena eri päivänä. Keskusteluissa keskitytään parisuhteen vahvuuksiin. Annettujen tehtävien osalta kumppanit puhuvat niistä asioista, joista haluavat. He itse määrittävät keskustelun rajat. Samat teemat, kysymykset ja tehtävät sopivat myös yksilöille, jotka kaipaavat parisuhdetta.

Kuntokartoituskeskusteluihin on jatkuva ilmoittautuminen ja aikoja voi tiedustella perheneuvojilta alla olevista numeroista.

Perheneuvojat:

Annamari Kinnunen 044 7444228

Hannamari Lukkari 044 7444229