Perheneuvonnan juhlavuosi

Perheneuvontaa vuosikymmenten ajalta & nykyajan moderneilla näkökulmilla.

Rakkaustalkoisiin sisältyy:

· Kuntokartoituskeskustelut 9.10. tai 30.10. klo 10-14 Seurakuntakeskuksessa, Linnankatu 12. Tuolloin on mahdollisuus myös lastenhoitoon. Ilmoittautuminen aune.s.hiltunen@evl.fi 30.9. mennessä. Keskustelussa koulutuksen saaneet vapaaehtoiset ohjaavat kumppaneita keskustelemaan parisuhteen eri sisältöalueista valmiin materiaalin avulla. Keskustelun lopuksi kumppanit arvioivat itse oman suhteensa vahvoja alueita ja kehittämiskohtia. Keskustelu ei sovi akuutissa kriisissä oleville.

· Perheneuvonnan 41-vuotisjuhla Wanha kerho pe 12.11. Parisuhdepuhetta musiikin ja ruoan lomassa.

· Parisuhteen juhlamessu su 14.11. pääkirkossa, jonka jälkeen juhla jatkuu seurakuntakeskuksessa.

· Parisuhdeaiheiset verkkoluennot keväällä 2022.

Tervetuloa osallistumaan rakkaustalkoisiin! Kannattaa seurata Kotiseurakuntani-lehden ilmoittelua.

Perheneuvojat:

Aune Hiltunen 044 7444229