Kirkkoneuvoston ja -valtuuston kokousten pöytäkirjat » 
Kirkkoneuvoston kokousajankohdat löydät täältä.
Kirkkovaltuuston kokousajankohdat tarkentuvat myöhemmin.

Kirkkovaltuuston esityslista »Linkki avautuu uudessa välilehdessä
Esityslista on luettavissa noin viikkoa ennen kokousta. Pöytäkirjan julkaisun jälkeen esityslista ei ole enää nähtävillä.

Uutislistaukseen

Seurakunnan toiminnassa huomioidaan turvallisuus 

13.9.2021 10.39

Kajaanin seurakunnan toiminta jatkuu pääsääntöisesti normaalina, vaikka Kajaanin kaupungin katsotaan olevan edelleen koronan leviämisvaiheessa. Kainuun sote on kuitenkin purkanut antamansa leviämisvaiheen rajoitukset. Kaikissa tilaisuuksissa ja toiminnassa on silti noudatettava erityisen tarkasti turvallisuusohjeita. Toimintaan saa osallistua vain täysin terveenä, hyvästä käsihygieniasta on huolehdittava ja maskeja tulee käyttää. Seurakunnan järjestämissä tilaisuuksissa on maskeja tarjolla.  

Kajaanin seurakuntakeskus on auki normaalisti. Toivomme silti, että asiointi hoidetaan ensisijaisesti puhelimitse. Kirkkoherranvirasto (08) 61722200 ja hautausasioiden toimisto (08) 61722259 palvelevat klo 9-15 ja diakoniavastaanotto (08) 61721 ajanvarauksella. Piirit, ryhmät, jumalanpalveluselämä ja varhaiskasvatuksen kerhot toimivat pääsääntöisesti normaalisti. Seurakunnan nettisivuilta voi tarkistaa ajan tasalla olevat tiedot avoimesta toiminnasta. Rajoituksia liittyy lähinnä perheiden pesäkolo -toimintaan.

Seurakunnan tiloissa noudatetaan tilakohtaisia rajoituksia. Pääkirkkoon voidaan ottaa enimmillään 250 henkeä, Linnantaukseen ja Lehtikankaalle 80. Nakertajan seurakuntakotiin ja seurakuntakeskuksen juhlasaliin otetaan enintään 30 henkeä, Vuolijoen kirkkoon 150 ja Otanmäen kirkkoon 50. Valon kappeliin voi tulla 70 henkeä ja vanhaan kappeliin 40.