Kirkkoneuvoston ja -valtuuston kokousten pöytäkirjat »
Kirkkoneuvoston kokousajankohdat löydät täältä.
Kirkkovaltuuston kokousajankohdat tarkentuvat myöhemmin.

Kirkkovaltuuston esityslista »
Esityslista on luettavissa noin viikkoa ennen kokousta. Pöytäkirjan julkaisun jälkeen esityslista ei ole enää nähtävillä.

Vanhus puhuu puhelimessa

Seurakunta soittaa yli 80-vuotiaille

6.5.2020 14.29

Kajaanin seurakunta soittaa toukokuun aikana kaikille kotona asuville 80 vuotta täyttäneille seurakuntalaisille. Soittokierros ei koske hoivakodeissa asuvia vanhuksia.

Vanhuksilta kysytään kuulumisia, ja heille annetaan mahdollisuus keskusteluun.

– Poikkeustilanteessa kannamme huolta erityisesti kotona asuvista ikäihmisistä ja heidän jaksamisestaan. Seurakuntana haluamme olla kuulolla ja tarjota mahdollisuuden keskustella myös hengellisistä asioista, palvelutoiminnan tiimivastaava Elina Ingman kertoo.

Lisäksi soitolla selvitetään, onko vanhuksella avuntarvetta, ja hänet ohjataan tarvittaessa avun piiriin.

Jatkossa on tarkoitus, että myös seurakunnan vapaaehtoiset tarjoavat puhelimitse jutteluseuraa ikäihmisille.