Uutiset

Täältä voit lukea Kajaanin seurakunnan tuoreimmat uutiset.

Kirkkovaltuuston pöytäkirjat »

Kirkkoneuvoston pöytäkirjat »

Avoinna diakonian virka

28.9.2017 08.51

Kajaanin seurakunnassa on haettavana diakonian virka, johon valittu tulee tekemään työtä Vuolijoki-Otanmäen alueella.

Seurakunnassa on seitsemän diakonian virkaa ja tehtävänkuvauksessa määritetään kuhunkin virkaan kuuluvat tehtävät. Haettavana olevaan virkaan valittu tulee tekemään työtä Vuolijoki-Otanmäen alueella. Hakijalta odotetaan valmiuksia laaja-alaiseen seurakunta- ja diakoniatyöhön sekä motivaatiota ja soveltuvuutta työskennellä lasten ja nuorten parissa. Tehtävän kuvauksiin voi tulla muutoksia.

Virkaan valittavalta edellytetään diakonian virkatutkintoa tai sellaista ammattikorkeakoulututkintoa, joka antaa kirkkohallituksen hyväksymän kelpoisuuden kirkon diakoniatyön virkaan. Palkkaus on vaativuusryhmän 502 mukainen. Valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä rikostaustan selvittämislain (504/2002) edellyttämä rikosrekisteriote. Virka täytetään kuuden kuukauden koeajalla.

Kirkkoneuvostolle osoitettavat hakemukset on toimitettava 26.10.2017 klo 15 mennessä osoitteella Kajaanin seurakunta, PL 87 (Linnankatu 12), 87101 Kajaani. Kuoreen merkintä "Diakonian virka".

Lisätietoja antavat vastaava diakoniatyön viranhaltija Elina Ingman, puh. 044 7444 321 ja varavastaava Anneli Kemppainen, puh. 044 7444 322, sähköpostilla etunimi.sukunimi@evl.fi.

« Uutislistaukseen