Kirkkoneuvoston ja -valtuuston kokousten pöytäkirjat »
Kirkkoneuvoston kokousajankohdat löydät täältä.
Kirkkovaltuuston kokousajankohdat tarkentuvat myöhemmin.

Kirkkovaltuuston esityslista »Linkki avautuu uudessa välilehdessä
Esityslista on luettavissa noin viikkoa ennen kokousta. Pöytäkirjan julkaisun jälkeen esityslista ei ole enää nähtävillä.

Järjestöavustusten haku

5.7.2022 08.14

Hakemuksessa on kerrottava, mihin avustusta haetaan ja miten se tukee Kajaanin seurakunnan toimintaa.

Avustushakemus tulee palauttaa kirjallisena 31.8.2022 mennessä ja siinä on ilmoitettava haettava summa. Kirkkoneuvosto päättää avustusten jakamisesta kirkkoherran esityksestä kokoukseen toimitetun hakuasiakirjoista tehdyn yhteenvedon mukaisesti. Hakukelpoisia ovat kajaanilaiset yhdistykset ja yhteisöt.

Avustushakemukset toimitetaan Kajaanin seurakuntaan toimistosihteeri Kirsi Rissaselle, kirsi.rissanen@evl.fi tai Kajaanin seurakunta, Kirsi Rissanen, Linnankatu 12, 87100 Kajaani.