lapsila kerhossa

Lapsille ja lapsiperheille

Tervetuloa koko perheen kanssa lapsi- ja perhetyön toimintaan mukaan!

Kun kerhot ovat peruttu koronavirus tilanteen takia. Osa toiminnasta on siirtynyt verkkoon. Kajaanin seurakunnan youtube kanvalta löydät katseltavaa ja osaan voit myös osallitustua. Otappa kanava seurantaan, sinne ilmestyy joka viikko jotain.
Seuraa meitä myös facebookissa kajaanin seurakunnan lapsi- ja perhetyö sekä instagramissa lapsijaperhe_kajaaninsrk

Varaudumme koronavirus tilanteeseen!

- Kaikki kerhot on peruttu toistaiseksi 14.3 alkaen (Naperokerho, päiväkerhot, perhemuskarit, pyhäkoulut, ilo liikkua-perheliikuntaryhmä ja perhekerhot)
- Lapsi- ja perhetyön tapahtumia on peruttu toistaiseksi

18.3- 13.4.2020
- Iltapäivätoiminta jatkuu niille lapsille, joilla on lähiopetusoikeus. Tarkoittaa kaikkia kriittisillä aloilla työskentelevien vanhempien lapsia

Ensi syksyn varhaiskasvatuksen kerhoihin ilmoittautuminen 1. -30.4.2020

Seurakunnan varhaiskasvatus on 0-6-vuotiaiden lasten ja heidän perheiden parissa tapahtuvaa toimintaa. Lapsi on seurakunnan kerhoissa aikuisten silmäterä.

Naperot:

2 vuotta täyttäneille lapsille. Ryhmä kokoontuu kerran viikossa 1,5 h klo: 9.00. – 10.30.

Toimipaikat:
Linnantauksen seurakuntakeskus (kaplastie 2)
Lehtikankaan seurakuntakeskus (Mäntykatu 6)

Pikku Puuharit päiväkerhoryhmät:

3-6 vuotiaat lapset. Ryhmä kokoontuu kahdesti viikossa aamupäivisin 3h klo: 8.30. – 11.30.

Toimipaikat:
Lohtajan kerhopiste (Satumaantie 4)
Lehtikankaan seurakuntakeskus (Mäntykatu 6)
Vuolijoki (Kivikirkontie 3B) Huom! klo 9-11

Perhemuskarit:

Vauvasta alkaen oman vanhemman kanssa. Kerran viikossa 45min.

Vauvat perjantaisin klo: 9.00 – 9.45.
Perhemuskari perjanataisin klo: 10.00 -10.45.
Perhemuskari maanantaisin klo: 17.45. -18.30.

Toimipaikka: Linnantauksen seurakuntakeskus (Kaplastie 2)

HUOM! Muutokset mahdollisia

Kerhoryhmä muodostuu, jos ryhmään ilmoittautuu noin 8-10 lasta. Ilmoittautuessa laita vaihtoehdot 1 ja 2 valitsemasi ryhmän kohdalle kuinka ne parhaiten teille sopivat.

Kerhomaksut:

30 € / lukukausi / kerran viikossa kokoontuva kerhoryhmä
50€ / lukukausi / kaksi kertaa viikossa kokoontuva kerhoryhmä

Jos sähköisessä ilmoittautumisessa on ongelmia tai et pysty ilmoittautumaan,
ota yhteyttä carita.lerssi@evl.fi tai p.044 744 4215
HUOM! Jos teillä on käytössä turvaselain, voi olla että ette pääse ilmoittautumaan. Vaihtakaa tavallinen selain esim. chrome, edge, firefox yms. niin ilmoittatutumisen pitäisi onnistua

Lapsiperheille tehdyn kyselyn pohjalta, aloitamme ensi syksynä iltatoimintaa lapsille ja lapsiperheille. Näistä tietoa syksyllä. Seuraahan ilmoittelua!