RETKI POWERPARKIIN

Lähtö: Perjantaina 31.7 klo 7.30 Seurakuntakeskuksen takaa, Keskuskoulun vierestä Väinämöisenkatu 26. Kyytiin voi tulla myös Otanmäestä.

Paluu: Samaan paikkaan noin klo 21.00.

Retkimaksu:  Retken hinta alle 130cm 57€, yli 130cm 67€. Alle 10-vuotiaalla tulee olla aikuinen mukana. Mahdollisuus osallistua retkelle myös ilman ranneketta, jolloin hinta 37€.

Retkestä peritään ennakkomaksu 20€ ilmoittautumisen yhteydessä. Loput retkimaksusta peritään retken jälkeen. Retkimaksu pitää sisällään matkan, hupirannekkeen (tai aikuisilla vain sisäänpääsymaksun). Lisäksi hintaan kuuluu lämmin retkiateria, mikä syödään menomatkalla. Paluumatkalla ateria omakustanteinen, joten siihen kannattaa varata rahaa.

Mukaan:

•    Reppu tms. henkilökohtaisia tavaroita varten myös puistossa oloa ajatellen. Enimmät tavarat voi jättää päivän ajaksi linja-autoon.
•    Varusteet joka säähän, varaudu myös sateeseen.
•    Riittävästi myös kunnollista retkievästä, leipää, juotavaa ja hedelmiä. Toivoisimme ettei herkkuja olisi valtavaa määrää, sillä ne lisäävät myös pahaa oloa bussissa.

Turvallisuus: Noudatamme PowerParkin ohjeistuksia laitteiden suhteen. He tarkistavat laitteisiin tulevien pituudet, joten varmistattehan kotona, että retkeläinen on varmasti yli 130cm, jos olette varanneet rannekkeen joka oikeuttaa kaikkiin laitteisiin.
Osa isosista ja vetäjistä voi lähteä kaveriksi laitteisiin, jos sellaiselle on tarvetta.

Retkellä mukana Papu, Essi ja isosia.

Ilmoittautumiseen pääsee tästä linkistä.

Lisätietoja Pauliina Pihlaja-Mikkonen 044 7444 242 huom. 22.7 jälkeen.

RETKI RANUALLE

Varhaisnuorten ja perheiden retki Ranuan eläinpuistoon.

Lähtö: Maanantaina 3.8 klo 8.30 Seurakuntakeskuksen takaa, Keskuskoulun vierestä Väinämöisenkatu 26.

Paluu: Samaan paikkaan noin klo 20.00.

Retkimaksu: Retken hinta 25€, alle 4v 10€. Sisarusalennus toisesta tai useammasta yli 4v lapsesta 5€/lapsi. Alle kouluikäisillä tulee olla aikuinen mukana.

Retkestä peritään ennakkomaksu 10€ ilmoittautumisen yhteydessä. Loput retkimaksusta peritään retken jälkeen. Retkimaksu pitää sisällään matkan, pääsylipun ja lämpimän retkiaterian. Paluumatkalla ateria omakustanteinen, joten siihen kannattaa varata rahaa.

Mukaan:

•    Reppu tms. henkilökohtaisia tavaroita varten. Enimmät tavarat voi jättää päivän ajaksi linja-autoon.
•    Varusteet joka säähän, varaudu myös sateeseen.

Retkellä mukana Papu, Essi ja isosia.

Ilmoittautumiseen pääsee tästä linkistä.

Lisätietoja Pauliina Pihlaja-Mikkonen 044 7444 242 huom. 22.7. jälkeen.

3-7 lk retki OULUUN Tietomaahan ja Oulun Edeniin / Karting-radalle 9.5.2020

Koronaviruksesta aiheutuneiden rajoitteiden mukaisesti siirrämme retken odottamaan tulevaisuuteen. Ilmoittautuneille lähetetään tieto uudesta retkiajankohdasta sähköpostitse ja tekstiviesteillä.

Lisätietoja, Pauliina Pihlaja-Mikkonen 044 7444 242