Neljä lasta pelaamassa pallopeliä ulkona.
Leirit ja retket

Kajaanin seurakunnan varhaisnuorisotyö tarjoaa retki- ja leiritoiminta

kesän 2021 aikana seuraavasti:

EMPPU -leiri 1-2 luokkalaisille tytöille ja pojille Joutenlammella 21.-22.6.2021

EMPPU -leiri on tarkoitettu ensikertaa leirille tuleville. Lapsen voi hakea yöksi kotiin, jos nukkuminen leirillä alkaakin hirvittää.

Leirin hinta 30€ sis. leiriohjelman, vakuutukset, kuljetuksen, majoituksen Joutenlammen etumaastossa ja ruokailut.

Leirille otetaan 20 leiriläistä ilmoittautumisjärjestyksessä. Jos kesäkuussa kokoontumisrajoitus nousee vähintään 50 henkilöön,

leirille voidaan ottaa 24 leiriläistä. Leirin lisäpaikat täytetään varasijoilta ilmoittautumisjärjestyksessä.

Leiristä vastaa Ronja Rusanen ja Peter Ingman sekä isoset.

Ilmoittautuminen EMPPU -leirille tästä.

Ilmoittautumislinkki voimassa 6.5.-6.6.2021

KESÄSEIKKAILU –leiri 3-6 luokkalaisille tytöille ja pojille Joutenlammella 22.-24.6.2021

Ohjelmassa paljon mukavaa kesäistä tekemistä sekä kivaa yhdessä oloa.

Leirin hinta 45€ sis. leiriohjelman, vakuutukset, kuljetukset, majoituksen Joutenlammen etumaastossa ja ruokailut.

leirille voidaan ottaa 36 leiriläistä. Leirin lisäpaikat täytetään varasijoilta ilmoittautumisjärjestyksessä.

Leiristä vastaa Ronja Rusanen, kesätyöntekijät ja isoset.

Ilmoittautuminen KESÄSEIKKAILU -leirille tästä.

Ilmoittautumislinkki voimassa 6.5.-6.6.2021

SÄPINÄ –leirit tytöille ja pojille Joutenlammella.

2-4 luokkalaisten (2010-2012 syntyneille) SÄPINÄ -leiri 26.-28.7.2021

4-7 luokkalaisten (2007-2010 syntyneille) SÄPINÄ -leiri 28.-30.7.2021

Ohjelmassa erilaisiin harrastuksiin tutustumista, seikkailua, uintia ja kivaa yhdessä oloa.

Leirin hinta on 45€ sis. leiriohjelman, vakuutukset, kuljetukset, majoituksen Joutenlammen etumaastossa ja ruokailut.

Molemmille leireille otetaan 36 leiriläistä ilmoittautumisjärjestyksessä.

Leirin järjestää yhteistyössä Kajaanin kaupungin nuorisopalvelut sekä Kajaanin seurakunta.

Lisätietoja: Ronja Rusanen (srk) 044 7444 242, Nea Okkonen (kaupunki) 044 7100 547

Ilmoittautuminen SÄPINÄ -leireille tästä.

Ilmoittautumislinkki voimassa 7.5.-7.6.2021

Kesän 2021 KAKSIPÄIVÄISET PÄIVÄLEIRIT

Kajaaanin kaupungin nuorisotyö / srk perhetoiminta ja varhaisnuorisotyö järjestää päiväleiritoimintaa kesäleirinä

Ohjelmassa on mm  : pelaamista , askartelua, teatteria , rastilenkki ryhmässä , tarinahetki ja paljon mukavaa yhdessä tekemistä . Hintaan sisältyy: lämmin ruoka , välipala,  vakuutus ja ohjelma. Ohjelmasta vastaa koulutetut kerhonohjaaja  ja päätoimiset työntekijät. Päiväleirillä voidaan ottaa  25 lasta 6 v. -13 v.  Vähimmäismäärä  päiväleirin toteuttamiseen on 12 osallistujaa / kohde.

Lisätietoa antaa Peter Ingmanilta puh  0447444241 Ilmoittautumislinkki on auki AIKATAULUN MUKAISESTI . Leirit toteuttaa Kajaanin kaupungin nuorisopalvelu ja Kajaanin srk

Otanmäki urheilutalo 7-8.6.     Ilmoittaudu tästä linkistä

Ilmoittautuminen auki  29 .4-26.5. klo 8:00

Jormuan koulu 15.-16.6                Ilmoittaudu tästä linkistä

Kirkkoahon kylätalo 17-18.6         Ilmoittaudu tästä linkistä

Paltaniemi Eino Leino talo 4.-5.8.  Ilmoittaudu tästä linkistä

RETKI RANUAN ELÄINPUISTO- ZOO KESÄ 2021

Varhaisnuorten ja perheiden retki Ranuan eläinpuisto- Zoo

Keväällä kun luonto herää talvihorroksestaan myös Eläinpuiston elämä vilkastuu uusien eläinlapsosten myötä. Ranuan Eläinpuiston uudet asukkaat ovat jääkarhu Nord ja ilvessiskokset Jakobine ja Lüsija. Kokonaisuudessaan eläinpuistossa on noin 50 pohjoista ja arktista eläinlajia ja hieman yli 150 eläinyksilöä muun muassa lintuja, pien- ja suurpetoja sekä nisäkkäitä.

Lähde mukaan iloiseen joukkoon . Toteutamme kaksi retkeä Ranuan Zoon. Matka toteutetaan jos lähtijöitä on vähintään 30.  Matkalle voi osallistua 4- 10 v mutta tällöin vanhempi/ huoltajan tulee olla mukana. Yli 10 v voi osallistua itsenäisesti, sillä matkalle osallistuu koulutettuja kerhonohjaajia.

Matkan hinta on : lapselta 20 € aikuinen 25 €

Hintaan sisältyy: matka, pääsymaksu, lämmin retkiruoka ja vakuutus.

Ranuan retki eläintarha Zoo 23.6    Ilmoittuadu tästä linkistä

Ranuan retki eläintarha Zoo 7.8.      Matka on täysi , varapaikkoja voi kysellä Peter Ingmanilta puh 0447444241

POWERPARK-RETKET KESÄ 2021

Kajaanin kaupungin nuorostyö / seurakunnan varhaisnuorisotyö järjestää perinteisen POWERPARK- päivä- retken

Härmään.  Ajamme Otanmäen kautta. Mukaan matkalle mahtuu 42 ensimmäistä . Hinta alle 130 cm 55€   yli 130 cm 68€ , pelkkä sisäänpääsy ja matka 35 € Hinta sisältää matkan, lämpimän retkiruuan, vakuutuksen ja ohjelman. Retket toteuttaa Kajaanin srk:n varhaisnuorisotyö ja Kajaanin kaupungin nuorisopalvelu. Alle 10 - pitää olla isosisko/ huoltaja matkassa .

Powerpark-retki ma 2.8.  Ilmoittautuminen alkaa 29.4. klo 10.00- 15.7. klo 12   Ilmoittaudu tästä linkistä

Powerpark-retki ti 3.8.

Matka toteutetaan, jos lähtijöitä on yli 40, paikkoja autossa 48 Ilmoittaudu tästä linkistä

Tulossa

Perheiden puuhapäivä nuorisokeskus Metsäkartanolla su 12.9.2021 . Retkelle lähdetään bussilla.

Kesän 2021 tulee lisää tietoa asiasta