naperokerholaiset leikkivarjon päällä pupun korvat päässä

Lasten kerho- ja harrastustoiminta

Leikin lumoa, iloa ja ihmettelyä.

NaperoKerho 2-3- vuotiaille

Toiminnan loma-ajat 23-24:
joulutauko18.12.2023- 7.1.2024
Henkilökunnan virkistyspäivä to 29.2.
Talviloma viikolla 10 (4.3. - 10.3.2024)
Pääsiäinen 29.3. - 1.4.
Vappu ke 1.5. 
helatorstai to 9.5.

Varhaiskasvatus on lapsen eri elämänpiireissä tapahtuvaa kasvatuksellista vuorovaikutusta. Sen tavoitteena on edistää lapsen kokonaisvaltaista kasvua, kehitystä ja oppimista. Kirkon varhaiskasvatus tukee yhteiskunnan varhaiskasvatuksen tavoin lapsen kotikasvatusta. Varhaiskasvatuksessa on olennaista lasten, varhaiskasvatuksen henkilöstön sekä vanhempien vuorovaikutus ja yhteistyö.

Kirkon varhaiskasvatus tukee kodin kristillistä kasvatusta ja lapsen kokonaisvaltaista kasvua kristillisen ihmiskäsityksen mukaisesti. Lapsi saa kokemuksia ja aineksia elämänkatsomuksensa rakentamiseen. Toiminnan lähtökohtana on yhteistyö perheiden kanssa kasteessa saadun yhteisen opetus- ja kasvatustehtävän mukaisesti.

Varhaiskasvatuksen kerhot rakentavat lapsen kokemusta seurakunnasta, jossa hän tulee kohdatuksi kokonaisvaltaisesti ikäkaudelleen merkityksellisellä tavalla. Kerhoarkeen kuuluu monenlaista toimintaa, jonka sisältöä luovat aikuiset yhdessä lasten kanssa. Ryhmässä syntyvät ystävyyssuhteet ovat lapselle tärkeitä, samoin lämmin suhde lastenohjaajiin. Kerholaiset ovat iältään 2-6 vuotiaita

Kevään 2024 kerhot ovat täynnä. Niihin ei voi enää ilmoittautua.

Ilmoittautuminen Naperokerhoon

Ilmoittautuminen alkaa ma 22.4. klo 15 ja päättyy su 12.5. Ilmoitamme kerhopaikasta/ryhmän toteutumisesta sähköpostitse kesäkuun aikana. 

NaperoKerho 2-3- vuotiaille

Pienten oma kerho jossa harjoitellaan olemaan ilman vanhempaa toisten samanikäisten lasten seurassa.

  • Lohtajan kerhohuone, satumaantie 4
    Keskiviikkoisin ja perjantaisin klo 9-11

Harrastustoiminta

Lapsi-ja nuorisokuoro Helmiäiset.

1.luokasta alkaen laulamisesta tykkääville lapsille ja nuorille. Kuoro käy laulamassa pääsääntöisesti messuissa, mutta vierailee myös seurakunnan ulkopuolella sekä järjestää konsertteja. Kuoroon otetaan korkeintaan 55 henkeä ja sitä johtaa kanttori Anne Kyllönen, 044 7444 272. Kuoro on maksuton.

  • Kajaanin seurakuntakeskus, Linnankatu 12 (käynti Väinämöisenkadun puolelta, D-ovi)
    Tiistaisin klo 18-19.15. Syksyn ensimmäiset harjoitukset ovat ti 20.8 klo 18.

Ilmoittaudu tästä

Kerhomaksut 23-25:

Kaikissa ryhmissä on mahdollisuus käydä kokeilemassa muutaman kerran, tuntuuko toiminta omalta. Kokeilukerrat ovat maksuttomia. Kokeilu vaatii ilmoittautumisen. Mikäli päätät jatkaa ryhmässä, sitoudut lukukaudeksi. Jos haluat jatkaa tammikuussa, ei tarvitse uudelleen ilmoittautua. 

30 € / lukukausi / yksi kertaa viikko
50€ / lukukausi / kaksi kertaa viikko
70€ / lukukausi / kolme kertaa viikko (jos lisäksi käy esim. perheliikunnassa)

Perheliikunta:
30e/perhe/lukukausi

Kuorot ovat maksuttomia

(Kerralla tarkoitetaan mitä tahansa kerhoa, eli esim. Jos lapsi käy PikkuPuuhareissa 2 krt/viikossa ja perheliikunnassa 1/krt. Silloin maksu on tuo 70€)

Sisaralennus 30%. Maksuihin on mahdollista hakea maksuvapautusta.

Varhaiskasvatuksen maksualennushakemuslomakkeen voi tulostaa tästäLinkki avautuu uudessa välilehdessä ja palauttaa omaan kerhopisteeseen tai Kajaanin seurakuntakeskukseen osoitteeseen Linnankatu 12, 87100 Kajaani tai sähköpostilla kirsi.rissanen@evl.fi. Maksualennuslomakkeita saa myös toimipisteistä. 

Päivitetty 20.5.2024

Ongelmia Ilmoittautumisessa?

Jos sähköisessä ilmoittautumisessa on ongelmia tai et pysty ilmoittautumaan sähköisesti tai ilmoittaudut puhelimitse.
Ota yhteyttä carita.lerssi@evl.fi tai p.044 7444 215. 

HUOM! Jos teillä on käytössä turvaselain, voi olla että ette pääse ilmoittautumaan. Vaihtakaa tavallinen selain esim. chrome, edge, firefox yms. niin ilmoittatutumisen pitäisi onnistua

naperokerholaiset leikkivät hiekka-astian ympärillä