lastenkirkko mainos kuva

Pyhäkoulu eli pyhis

Pyhis on eri-ikäisten lasten oma kirkkohetki, lastenkirkko, joka on sisällöltään monipuolinen. Siellä lauletaan, leikitään, hiljennytään, kuullaan raamatunkertomuksia ja eläydytään niihin toiminnallisesti.

Pyhiksessä opetellaan elämäntaitoja, kiitollisuutta, toisen kunnioittamista, itsensä arvokkaaksi kokemista ja Jumalan hyvyyteen ja huolenpitoon luottamista.

Pyhikseen lapsi voi tulla yksin tai sisarusten ja kavereitten kanssa. Pienet voivat tulla oman aikuisen; vanhemman, isovanhemman tai vaikkapa kummin kanssa. Pyhisohjaajina toimii aikuisia seurakunnan vapaaehtoisia, jotka haluavat työskennellä lasten kristillisen kasvatuksen parissa.
Vapaaehtoiseksi pyhäkouluohjaajaksi voit ilmoittautua täällä.

Pyhiksien kokoontumisajat ja paikat:

kokkipyhis klo 17.30-19; Leipomisen iloa ja tekemisen riemua
Nakertajan srk-koti, Muramaantie 6
Kokoontuu joka toinen maanantai 14.2 alkaen. Viimeinen kokoontuminen 9.5

Pyhiskerho klo14-15.30
Laajankaankaan kerhopiste, Laajankankaankatu 13
Sunnuntaina 13.2, 13.3, 10.4

Lähetysmessun yhteydessä klo 17
Lehtikankaan srk-keskus, Mäntykatu 6
Sunnuntaina 20.2, 20.3, 17.4  ja 15.5

Linnan pyhis klo 12
Linnantauksen srk-keskus, Kaplastie 2
Sunnuntaina  27.2, 27.3 ja 24.4

Pyhäkoululaisten retki Joutenlammella 17.5.

Pyhisohjaajien kokous ? seurakuntakeskuksella (linnankatu 12)

Kirjepyhis lapsille

Kirjepyhis on lasten kirjepyhäkoulu, joka postitetaan lapsille useamman kerran vuodessa. Se on tarkoitettu kaikenikäisille lapsille ja heidän perheilleen. Pyhis tukee perheen kristillistä kasvatusta ja perheen mukavaa yhdessäoloa. Kirje sisältää pienen hartausosion rukouksineen ja lauluineen, sekä pienen tehtäväpaketin ja askartelun. Kirjepyhis on maksuton. Pyhikseen voi lapsen ilmoittaa vanhempi, mummi, kummi tai muu lapsen elämään kuuluva aikuinen.

Ilmoittaudu sähköisesti tästä

Kotipyhis

Jos olet kiinnostunut pitämään pyhäkoulua kotonasi lapsillesi, naapurin lapsille, kummilapsille, lapsenlapsille jne. ole hyvä ja ota yhteyttä Leena Karjalaiseen 044 7444 243 niin saat materiaalia pyhäkoulun pitoa varten.

Pyhiksen hartaushetki