Varttuneelle

Iän myötä elämänkysymykset muuttuvat. Sinulle tarjoutuu mahdollisuus keskittyä itselle tärkeisiin asioihin. Hyvien ihmissuhteiden merkitys kasvaa ja on halu kokoontua samanhenkisten ihmisten kanssa.

Viikottaisten jumalanpalvelusten lisäksi seurakunnassa on mahdollisuus osallistua konsertteihin, hartauksiin ja seurakuntakerhoihin. Raamattuun syventymistä kaipaavan kannattaa kysyä raamattupiireistämme. Sinulla voi olla paljon annettavaa seurakuntamme vapaaehtoistyössä.

Jos et voi itse lähteä kirkkoon, jumalanpalvelukset kuuluvat radio Deistä (taajuus 100 MHz) sunnuntaisin klo 10. Voimien vähentyessä seurakunnan ystäväpalvelu tarjoaa apua arkipäivän sujumiseen.

Vuolijoki-Otanmäen alueella toimii varttuneille ja muuten päivällä vapaalla oleville pienryhmiä Ulpukassa, Vuolijoentiellä, Koskikartanossa Vuoreslahdentie 3318 A ja Otanmäen seurakuntatalolla, Kaivosmittaajantie 1.

Vanha nainen hymyilee.
Kuvaaja: Sanna Krook