Linnantauksen seurakuntakeskus

Kaplastie 2, 87250 Kajaani

Linnantauksen seurakuntakeskus

Linnantauksen alueen toiminnan keskus valmistui kesällä 1997, ja sen juhlasali vihittiin kirkoksi saman vuoden tuomiosunnuntaina. Siitä alkaen siellä on vietetty messua sunnuntaisin klo 12. Keskiviikkoisin klo 13 on kirkossa Linnan rukoushetki. Kirkkosalin tasokkaat urut houkuttelevat konsertoijia ympäri Suomea. Alttariteoksen on suunnitellut ja toteuttanut taiteilija Irma Kukkasjärvi.

Seurakuntakeskuksen kerhotiloissa kokoontuu erilaisia koko perheen kerhoja ja pienryhmiä. Linnantauksen alueen diakoniatoimisto on myös talossa.

Kirkkosalissa on 200 henkilölle istumapaikat, johon voidaan yhdistää kahviotila, jolloin istumapaikkoja on yhteensä 350. Kahviossa on pöytäpaikkoja 100 hengelle. Salissa, mukaan luettuna kahvio, mahtuu viettämään noin 200 hengen tilaisuuksia pöydissä istuen. Tiloissa on laitoskeittiö.

Wi-Fi

Kaplastie 2, 87250 Kajaani