Tilojen vuokraus

Tilavaraukset, esimerkiksi syntymäpäiväjuhlia varten, tehdään seurakunnan vaihteesta, p. (08) 617 21.

Kirkollisiin toimituksiin liittyvät varaukset tehdään kirkkoherranviraston puolelta, p. (08) 6172 2200.

Hautajaisjärjestelyihin liittyvät varaukset tehdään hautausasiaintoimistossa, p. (08) 6172 2259.

Joutenlammen kurssikeskuksen varaukset tehdään suoraan kurssikeskukseen, p. (08) 6873 361 (johtaja) tai (08) 6873 381 (pääemäntä).

Seurakuntakeskuksia ja kerhotiloja vuokrataan perhejuhlia varten. Tilojen tarkemmat tiedot löytyvät kiinteistöjen sivuilta.

Tiloja voidaan antaa tai vuokrata myös pienryhmien kokoontumiseen. Tilankäyttöanomukset, joiden pitää sisältää tiedot ryhmän koostumuksesta ja toiminnan tarkoituksesta, osoitetaan talousjohtajalle.

Tilojen varaaminen ja vuokraaminen säännölliseen, seurakunnan oman toiminnan ulkopuoliseen käyttöön anotaan kirjallisesti. Anomus toimikaudelle syksy 2017–kevät 2018 toimitetaan 12.6. mennessä seurakunnan virastotalon neuvontaan tai sähköpostitse osoitteeseen kajaani.seurakunta@evl.fi.

Tutustu seurakunnan tiloihin »

Anomus tilojen säännölliseen vuokraamiseen tai varaamiseen pdf word

Vuokrahinnat

Kajaanin seurakunnan jäseniltä