Askartelutarvikkeita
Kerhotoiminta

Puuha- ja sählykerhot alkavat viikolla 5.

Kerhot kokoontuvat kouluviikkojen aikana. Suurin osa kerhoista on tytöille ja pojille tarkoitettuja sekakerhoja, osa vain pojille tai tytöille.

Kaikki kerhot kokoontuvat syyskaudella sekä sisällä, että ulkona. Huolehdithan, että jokaisella kerhokerralla on myös ulkovaatteet mukana.

• Kerhoihin ilmoittaudutaan allaolevien linkkien kautta.
  • Kerhot ovat maksuttomia.
  • Kerhoja ohjaavat koulutetut, 16-19-vuotiaat, kerhonohjaajat

Kerhoista lyhyesti:

• Puuhakerhoissa pelataan, askarrellaan, hiljennytään ja tehdään monenmoista yhdessä. Kerhojen ohjelma on suunniteltu ensisijaisesti 2–4-luokkalaisten taidoille, mutta myös nuoremmat ja vanhemmat alakouluikäiset tytöt ja pojat ovat tervetulleita! Myös kesken kauden! Esikouluikäisiä emme voi ottaa kerhoihin.

Ilmoittautuminen puuhakerhoihin tämän linkin kautta.

• Sählykerhoissa on mailoja ja palloja niille, joilla ei ole omaa mukana. Mukaan tulisi ottaa sisäpelikengät, juomapullo ja mielellään myös salibandylasit.  Kerhot järjestetään yhteistyössä Papaksen kanssa.

Ilmoittautuminen sählykerhoihin tämän linkin kautta.

• Lapsikuoro Helmiäiset kokoontuvat kerran viikossa. Kuoroihin ovat tervetulleita kaikki 6-16-vuotiaat laulamisesta pitävät tytöt ja pojat. Kuoro palvelee seurakuntaa laulamalla seurakunnan eri tilaisuuksissa, pääasiassa messuissa. Kuoroa johtaa Jussi Keinonen.

Ilmoittautuminen lapsikuoro Helmiäisiin tämän linkin kautta.

HUOM! Kerhoihin ei saa osallistua sairaana!

JÄÄKIEKKOKERHO 10-14 VUOTIAILLE

Perjantaisin klo 15 – 16.30 Harjoitusjäähallissa. Alkaen 3.9.2021

Kerho on ilmainen ja tarkoitettu sellaisille nuorille, ketkä eivät pelaa jääkiekkoa kilpaa.

Tarvitset luistimet, mailan, ristikkokypärän, jääkiekkohanskat ja polvisuojat. Luistimia ei kerholla ole lainattavaksi, mutta muita varusteita saa lainata.

Kerho järjestetään yhteistyössä seurakunnan erityisnuorisotyön ja Kajaanin Junnuhokki 68 ry:n kesken.

Lisätietoja kerhosta:

Pasi Nieminen                                          Kimmo Happo

Erityisnuorisotyön ohjaaja                     Valmennuspäällikkö

Kajaanin seurakunta                                Junnuhokki 68 ry

044 7444249                                            044 5972346

pasi.nieminen@evl.fi                               valmennuspaallikko@junnuhokki.fi