TUIKE-leirin ( 12.6.-14.6.2019) leirikirje

Leirille ilmoittautuneille

• Lähtö leirille keskiviikkona 12.6. klo 10.30 Linnantauksen kirkolta, Kaplastie 2.
  • Paluu perjantaina 14.6. klo 12 samaan paikkaan.

LEIRITIETOJA

Majoitus takamaaston mökeissä, joissa majoitutaan kahdeksan hengen mökeissä. Jokaisessa mökissä asuu 4-6 leiriläistä ja 2 isosta. Leiriläiset saavat itse vaikuttaa siihen keiden kanssa majoittuvat.

Ohjelmassa on monenlaista tekemistä, muun muassa askartelua, leikkiä, laulua, saunomista, aamu- ja iltahartaudet.
Herkut voi ostaa Joutenlammen kioskista, joka on auki torstaina lounaan jälkeen. Kioskissa on yleensä karkkia, sipsejä ja limpparia. Omiakin leiriherkkuja voi tuoda tullessaan. Hirveän suurta herkkumäärää emme suosittele, jotta ruokakin maistuu!

Oma kännykkä saa olla mukana, mutta jokainen leiriläinen on vastuussa omasta puhelimestaan,
eikä seurakunnan vakuutus korvaa rikkoutumista tai häviämistä. Samoin on muidenkin arvotavaroiden kanssa.

Leirimaksusta lähetetään lasku erillisessä kirjeessä leirin jälkeen.

Syömme heti leirin alussa ja lopussa ennen kotimatkaa.

Varusteet:

• lakanat ja tyynynliina
  • pyyhe ja peseytymisvälineet
  • Uimapuku
  • yöasu
  • unikaveri
  • mukava leirivaatetus
  • varavaatteet, varsinkin useita sukkia, sillä ne kastuvat helposti!
  • ulkoiluvaatetus, joka säälle
    • ihan hirveässä sateessa emme ulos lähde, mutta sadetakki voi olla mukana varulta.
  • kunnon jalkineet pihaleikkeihin
  • helposti laitettavat kengät (saappaat, crocsit, tms) mökin ja yhteistilojen välin kulkemiseen

Leirillä mukana Pauliiina "Papu" Pihlaja-Mikkonen p. 044 7444 242,
Sakari Vehkaoja, kesätyöntekijä ja 10 isosta.

TERVETULOA!