TIUKU-leirin ( 3.6.-5.6.2019) leirikirje

• Lähtö leirille maanantaina 3.6. klo 10 Linnantauksen kirkolta, Kaplastie 2
  • Paluu keskiviikkona 5.6. klo 12 samaan paikkaan

LEIRITIETOA:

Majoitus etumaaston mökeissä, joissa majoitutaan kahden hengen huoneissa. Jokaisessa mökissä asuu 4-6 leiriläistä ja 2 isosta. Leiriläiset saavat itse vaikuttaa siihen keiden kanssa majoittuvat.

Ohjelmassa on monenlaista tekemistä, muun muassa askartelua, leikkiä, laulua, saunomista, aamu- ja iltahartaudet.

Herkut voi ostaa Joutenlammen kioskista, joka on auki tiistaina lounaan jälkeen. Kioskissa on yleensä karkkia, sipsejä ja limpparia. Omiakin leiriherkkuja voi tuoda tullessaan. Hirveän suurta herkkumäärää emme suosittele, jotta ruokakin maistuu!

Oma kännykkä saa olla mukana, mutta jokainen leiriläinen on vastuussa omasta puhelimestaan, eikä seurakunnan vakuutus korvaa rikkoutumista tai häviämistä. Samoin on muidenkin arvotavaroiden kanssa. Pidämme kännyköitä mökissä, joten leiriläinen ei voi vastata siihen muuta kuin silloin kun sattuu siellä olemaan. Kehotamme iltasoittoon saunojen jälkeen (saunat 17-18.30). Muuna aikana leiriläisen tavoittaa nuorisotyönohjaajan (Papun) numerosta. Yleisenä ohjeena voisi sanoa, että jos leiriläinen ei paljoa soittele leirin aikana, kaikki on silloin hyvin :)

Leirimaksusta lähetetään lasku erillisessä kirjeessä leirin jälkeen.

Muuta:

• Syömme heti leirin alussa ja lopussa ennen kotimatkaa.
  • Koti-ikävän tunteminen on luonnollista varsinkin ilta-aikana. Osa koti-ikävästä kerrotaan vain vanhemmille puhelimessa, joten olisi hyvä, jos kotoa oltaisiin yhteydessä tällaisissa tapauksissa myös ohjaajiin. Moni koti-ikävä hoituu jutustelulla ja lohduttelulla, mutta joissakin tapauksissa yö kotona on viisain vaihtoehto. Leirille voi tulla aina aamulla takaisin.

VARUSTEET:

• lakanat ja tyynynliina (Huom! emme suosi makuupusseja, mökeissä on hyvä peitot ja isoset auttavat lakanoiden laitossa.)
  • pyyhe ja peseytymisvälineet
  • uimapuku
  • yöasu
  • unikaveri
  • mukava leirivaatetus
  • varavaatteet, varsinkin useita sukkia, sillä ne kastuvat helposti!
  • ulkoiluvaatetus, joka säälle. Ihan hirveässä sateessa emme ulos lähde, mutta sadetakki voi olla mukana varulta
  • kunnon jalkineet pihaleikkeihin

Leirillä mukana Pauliiina "Papu" Pihlaja-Mikkonen p. 044 7444 242,
Anniina Horto, kesätyöntekijä ja 12 isosta.

TERVETULOA!