TAIKA-leirin ( 17.6.-19.6.2019) leirikirje

Leirille ilmoittautuneille

• Lähtö leirille maanantaina 17.6. klo 10.30 Linnantauksen kirkolta, Kaplastie 2.
  • Paluu keskiviikkona 14.6. klo 15:00 samaan paikkaan.

LEIRITIETOJA

Majoitus takamaaston mökeissä, joissa majoitutaan kahdeksan hengen mökeissä. Jokaisessa mökissä asuu 4-6 leiriläistä ja 1-2 isosta. Leiriläiset saavat itse vaikuttaa siihen keiden kanssa majoittuvat.

Ohjelmassa on monenlaista tekemistä, muun muassa askartelua, leikkiä, laulua, saunomista, aamu- ja iltahartaudet.
Herkut voi ostaa Joutenlammen kioskista, joka on auki tiistaina lounaan jälkeen. Kioskissa on yleensä karkkia, sipsejä ja limpparia. Omiakin leiriherkkuja voi tuoda tullessaan.

Oma kännykkä saa olla mukana, mutta jokainen leiriläinen on vastuussa omasta puhelimestaan,
eikä seurakunnan vakuutus korvaa rikkoutumista tai häviämistä. Samoin on muidenkin arvotavaroiden kanssa.

Leirimaksusta lähetetään lasku erillisessä kirjeessä leirin jälkeen.

Varusteet:

• lakanat ja tyynynliina
  • pyyhe ja peseytymisvälineet
  • Uimapuku
  • yöasu
  • mukava leirivaatetus
  • varavaatteet, varsinkin useita sukkia, sillä ne kastuvat helposti!
  • ulkoiluvaatetus, joka säälle
    • ihan hirveässä sateessa emme ulos lähde, mutta sadetakki voi olla mukana varulta.
  • kunnon jalkineet pihaleikkeihin
  • helposti laitettavat kengät (saappaat, crocsit, tms) mökin ja yhteistilojen välin kulkemiseen

Leirillä mukana Pauliiina "Papu" Pihlaja-Mikkonen p. 044 7444 242,
Maaria Haikola, kesätyöntekijä ja 8 isosta.

TERVETULOA!