Lasten ja aikuisten yhteinen kohtaamispaikka

Perhekerhossa tavataan muita samassa elämäntilanteessa olevia lapsia ja aikuisia. Kaikki lapsia hoitavat aikuiset ovat tervetulleita.

Kerhossa lapsilla on aikaa leikkiä ja aikusilla on aikaa kohdata muita aikuisia. Yhteisellä hetkellä käydään läpi kirkkovuotta tutkien, ihmetellen, laulaen, leikkien ja liikkuen. Myös kädentaitoja harjoitellaan monipuolisesti. Lapsen sosiaaliset taidot ja ryhmässä toimimisen taidot kehittyvät ja näin lapsi saa eväitä tulevaa varten. Se on hyvä lähtökohta esim. päiväkerholle.

Perhekerhoon ei ole ennakkoilmoittaumista ja osallistuminen on maksutonta. Jokainen kerhokerta on oma kokonaisuutensa. Alla olevasta listasta näet perhekerhojen muutokset avaamalla tapahtuman..

Perhekerhot alkavat viikolla 35. Lähiaikoina päivitämme sivuille perhekerhopäivät ja ajat.
Uutena alkaa Linnantauksessa kohtaamispaikka toiminta. Perheiden pesäkolo- kohtaamispaikka lapsiperheille. Pesäkolo toteutetaan yhteistyössä kainuun soten ja MLL:n kanssa.

lapsia ja aikuisia perhemessussa

Perhekerhojen toimipaikat ja yhteystiedot:

Jormuan Koulu, Saviniementie 38, p. 044 7444 577

Laajankankaan kerhopiste, Laajankankaankatu 13, p. 044 7444 579