Päiväkerhot

Päiväkerhot alkavat viikolla 34.

PÄIVÄKERHOISSA ON VIELÄ VAPAITA PAIKKOJA!!!
Ilmoittautumislomakkeen voi tulostaa tästä tai noutaa kerhopisteistä ja seurakunnan vaihteesta (Linnankatu 12).
Ilmottautua voi myös Leena Karjalaiselle (leena.karjalainen@evl.fi) tai Marita Karviselle (marita.karvinen@evl.fi).

Päiväkerhotoiminta on kirkon kasteopetukseen perustuvaa kristillistä kasvatusta. Haluamme rohkaista kajaanilaisia perheitä elämään kristittyinä arjessa. Haluamme tukea lapsen persoonallisuuden kokonaisvaltaista kehitystä, vanhempien kotikasvatusta ja kotien kristillistä kasvatusta.

Päiväkerho sisältää hartaushetken, laulua ja musiikkia, askartelua ja leikkiä, satuhetkiä yms. toimintaa lasten toiveita huomioiden. Päiväkerhoja ohjaavat seurakunnan ammattitaitoiset lastenohjaajat.

Kerhomaksut tulevalle kaudelle ovat: kerran viikossa kerhoon osallistuvilta lapsilta (3-vuotiaat) 30 euroa/lukukausi ja kaksi kertaa viikossa osallistuvilta lapsilta (4-6-vuotiaat) 50 euroa/lukukausi.

Päiväkerhon toimipaikat »

Lapset leikkivät päiväkerhossa.