Lapsi- ja perhetyön kerhot

Kerhot alkavat syksyllä 2019 viikolla 34.

TULEVAN SYKSYN LAPSI- JA PERHETYÖN KERHOIHIN ILMOITTAUTUMINEN 0N 1.4.-26.4.2019
Ilmoittautumislomakkeen voi täyttää sähköisesti tästä, tulostaa tästä tai noutaa kerhopisteistä ja seurakunnan vaihteesta (Linnankatu 12).
Ilmottautua voi myös Leena Karjalaiselle (leena.karjalainen@evl.fi) tai Marita Karviselle (marita.karvinen@evl.fi).

Lasten kerhotoiminta on kirkon kasteopetukseen perustuvaa kristillistä kasvatusta. Haluamme rohkaista kajaanilaisia perheitä elämään kristittyinä arjessa. Haluamme tukea lapsen persoonallisuuden kokonaisvaltaista kehitystä, vanhempien kotikasvatusta ja kotien kristillistä kasvatusta.

Kerhot sisältävät hartaushetken, laulua ja musiikkia, askartelua ja leikkiä, satuhetkiä yms. toimintaa lasten toiveita huomioiden. Kerhoja ohjaavat seurakunnan ammattitaitoiset lastenohjaajat.

Kerhoryhmät: Naperokerho (uutena kerhomuotona) 2v täyttäneille kokoontuu 1 krt/vkko aamupäivisin 1,5h Lehtikankaan srk-keskuksessa (mikäli ryhmä syntyy). Päiväkerhot ovat aamupäivisin 3 vuotiaille  1 krt/vkko ja 4-6 vuotiaille 2 krt/vko 2,5 h kerrallaan. Perhemuskarit kokoontuvat 1 krt/vko 45 min aamupäivisin tai iltakerhona 17.45-18.30. Perhemuskarissa on lapsen oma aikunen mukana.

Kerhomaksut tulevalle kaudelle ovat: kerran viikossa kerhoon osallistuvilta lapsilta 30 euroa/lukukausi ja kaksi kertaa viikossa osallistuvilta lapsilta (4-6-vuotiaat) 50 euroa/lukukausi.

Kerhojen toimintapaikat ja ajat»

Lapset leikkivät päiväkerhossa.
Kuvaaja: Aarne Ormio/KK