vanhemmalla on kädellään leppäkerttu. tyttö ja poika katsovat ja yrittävät koskea leppäkerttua

Päiväkerhot ja naperokerho

Leikin lumoa, iloa ja ihmettelyä 2–6-vuotiaille

Seurakunnan kerhot ovat kirkon varhaiskasvatusta, jonka kautta lapsi saa kokemuksia ja elämyksiä oman elämänkatsomuksensa rakentamiseen. Kerhoissa vaalitaan lapsen kokonaisvaltaista kasvua ja kehitystä virikkeellisen toiminnan kautta. Kerho muodostuu leikistä, liikunnasta, kädentaidoista ja ilmaisun eri muodoista.

Kerhotoiminta tukee lapsen vuorovaikutustaitojen kehittymistä. Leikki on tärkeä osa toimintaa. Kerhossa lapsi saa kokea yhdessä leikkimisen iloa, lumoa ja vaikeutta.
Kasvatustyötä tehdään yhdessä kodin kanssa. Kerhoja ohjaavat seurakunnan ammattitaitoiset lastenohjaajat.

Ensi syksyn kerhoihin ilmoittautuminen

Naperot:

2 vuotta täyttäneille lapsille. Ryhmä kokoontuu kerran viikossa 1,5 h klo: 9.00. – 10.30.

Toimipaikka:
Linnantauksen seurakuntakeskus (Kaplastie 2)

Pikku Puuharit päiväkerhoryhmät:

3-6 vuotiaat lapset. Ryhmä kokoontuu kaksi kertaa viikossa aamupäivisin 3h klo: 8.30. – 11.30.

Toimipaikat:
Lehtikankaan seurakuntakeskus (Mäntykatu 6)
Kuurnan kerhotila (Linnantausti 55A)

Kerhomaksut:

30 € / lukukausi / kerran viikossa kokoontuva kerhoryhmä
50€ / lukukausi / kaksi kertaa viikossa kokoontuva kerhoryhmä

Kerhoryhmä muodostuu, jos ryhmään ilmoittautuu noin 8-10 lasta. Ilmoittautuessa pikkupuuhari ryhmiin, laita vaihtoehdot 1 ja 2 valitsemasi ryhmän kohdalle kuinka ne parhaiten teille sopivat. Vuolijoen pikkupuuhareille on oma ilmoittautumislomake.

Jos sähköisessä ilmoittautumisessa on ongelmia tai et pysty ilmoittautumaan,
ota yhteyttä carita.lerssi@evl.fi tai p.044 744 4215
HUOM! Jos teillä on käytössä turvaselain, voi olla että ette pääse ilmoittautumaan. Vaihtakaa tavallinen selain esim. chrome, edge, firefox yms. niin ilmoittatutumisen pitäisi onnistua

Pikku puuharien toimipaikat ja ajat kaudella 20-21:

Lehtikankaan seurakuntakeskus, Mäntykatu 6, p. 044 7444 216
Keskiviikkoisin ja perjantaisin klo 8.30- 11.30
Kuurnan kerhotila, Linnantaustie 55 A 1, p. 044 7444 573
tiistaisin ja keskiviikkoisin klo 8.30- 11.30

Naperokerhon toimipaikka ja aika kaudella 20-21:

Linnantauksen seurakuntakeskus, Kaplastie 2, maanantaisin klo 9-10.30

Lapset leikkivät päiväkerhossa.