Perheiden Pesäkolo-kohtaamispaikka lapsiperheille (Linnantaus)

ke 14.2. klo 9.00 – 12.00
pesäkolon logo

Linnantauksen seurakuntakeskus

"Tule sellaisena kuin olet"

Perheiden Pesäkolo on kaikille avoin ammatillisesti ohjattu kohtaamispaikka, jossa voi tavata muita lapsia ja vanhempia, saada tukea ja apua sekä osallistua ohjattuun toimintaan tai vain viettää aikaa yhdessä lasten ja perheen kanssa.

Kohtaamispaikassa on kävijöiden toivomaa ohjelmaa lapsille ja perheille. Ohjelma alkaa noin kello 10. Tarjolla on kahvia, teetä, mehua ja pientä naposteltavaa. Mukaan voi ottaa omia eväitä ja tarvittaessa lämmittää ruokaa.

Pesäkolo toimii perheiden arjen tukena ja tarjoaa iloa ja mukavaa yhdessäoloa.

Perheiden Pesäkolo -kohtaamispaikka tarjoaa

• iloa ja yhdessäoloa
  • vertaistukea aikuisille
  • leikkiseuraa lapsille
  • uusia ystäviä
  • arjen tukea
  • toimintatuokioita
  • mahdollisuuden osallistumiseen
  • mahdollisuuden toiminnan suunnitteluun ja toteutukseen.

Kohtaamispaikkaan voi tulla mihin aikaan vain ja viihtyä niin pitkään kuin haluaa.

Perheiden Pesäkolo löytyy somesta. Sivuilta/ryhmästä näet pesäkolon viikon ohjelman ja löydät sopivia tapahtumia lapsiperheille. Ota tili seurantaan.
instagram @peheiden_pesakolo, facebook Perheiden Pesäkolo- kohtaamispaikka lapsiperheille

• Lapsille ja lapsiperheille Lapsille ja lapsiperheille

Järjestäjä

yhteistyössä Kainuun hyvinvointialue, MLL:n Kainuun piiri ja Kajaanin seurakunnan varhaiskasvatus