KainuuLOVE 16.2.2024

ke 22.11. klo 18.00 – la 16.12.
KainuuLOVE

Kenelle itsellesi tärkeälle ihmiselle haluat omistaa erityisen laulun? KainuuLove Kajaanin pääkirkossa pe 16.2.2024 klo 18.

KainuuLOVE –tapahtumaan etsitään tärkeille ihmisille omistettuja lauluja

Kajaanin kirkossa järjestetään perjantaina 16.2. klo 18 KainuuLOVE –tapahtuma, jossa kuullaan tärkeille ihmisille omistettuja lauluja. KainuuLOVE liittyy seurakunnassa vietettävään Yhteisvastuuviikkoon. Illan aikana kerätään vapaaehtoinen maksu Yhteisvastuukeräyksen hyväksi.

Kenelle itsellesi tärkeälle ihmiselle sinä haluat omistaa aivan erityisen kappaleen? Onko tällä laululla jokin tarina ja millaiseen hetkeen se teidät vie? Laulun voi omistaa kenelle tahansa merkitykselliselle ihmisille, kuten puolisolle, ystävälle, sisarukselle, inspiraation lähteelle tai vaikkapa naapurille. Tapahtumaan valitaan mukaan lauluja, jotka esitetään illan aikana. Voit lähettää laulutoiveesi ja tarinasi Annalle osoitteeseen anna.juntunen@evl.fi.

Tervetuloa mukaan ensimmäiseen KainuuLOVE –tapahtumaan, jossa halutaan nostaa esille erityisiä lauluja ja tavallisia tarinoita lähimmäisyydestä.

• Nuorille Nuorille
  • Musiikki Musiikki