Valtakunnallisen vauvanpäivän juhlintaa Kajaanissa

pe 29.9. klo 9.30 – 18.15
vauva

Useita Paikkoja

Päivää juhlitaan teemalla vauvoissa on valo

Tänä vuonna Päivä järjestetään yhteistyössä Kajaani Dancen, MLL;n Kainuun piirin, Variskankaan Marttojen, Kajaanin kaupungin pääkirjaston ja Hoitola Sylin kanssa.

Vauvanpäivänä on tarjolla monenlaista puuhaa klo 9.30-18.15 välillä. Voit osallistua kaikkeen tai valita itsellesi sopivan ajankohdan tai ohjelman. Koko päivä on maksuton.

Ohjelma:

9.30 Lorutuokio n.20min, Kajaanin pääkirjasto

n. 10.00 Vauvanpäivän vaunukulkue. Kävely lähtee kirjastolta, rantapuiston kautta Kauppakatua pitkin Raatihuoneen torille.

10.45-11.30 MamaBabyLatino, Ohjaaja Heli Vänninen, Kajaani Dancen tiloissa (Kauppakatu 23). Ota tunnille mukaan kantoreppu tai liina.

11.00 VauvaMuskari n.20 min, SRK:n lastenohjaaja Antti Mustonen, Seurakuntakeskus olohuone, Linnankatu 12

11.00-12.30  Ruokailu seurakuntakeskuksen juhlasalissa, Linnankatu 12

• Kasvissosekeitto ja vauvoille sosetta

• Variskankaan Marttojen materiaali pöytä

13.00-16.00 Linnantauksen seurakuntakeskus avoinna, Kaplastie 2

Linnantaukseen pääsee viettämään aikaa muiden vauvaperheiden kanssa. Tarjolla kahvia.

Paikanpäällä MLL:n Kainuun piiri, Hoitola Syli; Anni Klemetti ja Srk:n varhaiskasvatuksen lastenohjaajia.

MLL:n Kainuun piirin pisteellä tietoa vanhemmuuden tukemisesta ja valokuvauspiste

13.00 Vauvahieronnan perusteet, Hoitola syli Anni Klemetti Linnantauksen ryhmätilassa. Jonka jälkeen Anni antaa yksilöohjausta hieronnasta kiinnostuneille sekä myös imetysohjausta.

14.00 VauvaMuskari,SRK:n lastenohjaaja Sisko Saarinen

Kajaanin kaupungin pääkirjasto, Seminaarinkatu 15

16.00 Vauvojen luontokylpy / Katja Manninen, Sylimetsä osa tuokiosta voi tapahtua ulkona, sateen sattuessa ollaan koko aika Kirjaston Konttaamossa.

17.15 Vauvojen värikylpy Kirjaston Konttaamossa.

18.00 Iltasatuhetki (kesto noin 15 minuuttia)

• Lapsille ja lapsiperheille Lapsille ja lapsiperheille