Toivekonsertti (Leila Saari, laulu ja Olli Kinnunen, urut)

su 10.9. klo 15.00
Leila Saari

Linnantauksen seurakuntakeskus

Toivekonsertti

Syyskuun 10. päivä Linnantauksen kirkossa järjestetään konsertti, johon seurakuntalaiset voivat esittää toivekappaleitaan. Toiveita toteuttavat kajaanilaislähtöinen sopraano Leila Saari sekä urkuri Olli Kinnunen. Voit toivoa konserttiin sekä laulu- että urkumusiikkia. Toiveet tulee esittää joko sähköpostitse ([email protected]) tai tekstiviestinä (044 7444 271) Olli Kinnuselle keskiviikkoon 23.8 mennessä. Konsertin ohjelma kootaan toiveitten perusteella.

Leila Saari on lyyrinen sopraano, joka on viime aikoina toiminut erityisesti konserttilaulajana oratorioissa ja passioissa. Hän on tammikuussa 2023 järjestettyjen Lappeenrannan valtakunnallisten laulukilpailujen semifinalisti. Viimeisen vuoden aikana Leila Saari on toiminut orkesterin solistina mm. Mendelssohnin Paulus-oratoriossa, Bachin Jouluoratoriossa, Bachin Johannes-passiossa sekä Mozartin Requiemissa.

Saari opiskelee Taideyliopiston Sibelius-Akatemian oopperakoulutuksessa maisteriohjelmassa opettajanaan Ulla Raiskio. Aikaisemmalta koulutukseltaan hän on laulunopettaja sekä musiikinopettaja.

Kajaanin seurakunnan kanttorina toimiva Olli Kinnunen on erikoistunut urkujensoitossa erityisesti improvisointiin. Urkumusiikin lisäksi voit toivoa uruilla soitettavaksi muutakin musiikkia tai toivoa teemaa, josta Olli improvisoisi konsertissa.
  • Musiikki Musiikki

Linkki avautuu uudessa välilehdessä