Täydelliset - Pop-lauluja epätäydellisyydestä

pe 26.5. klo 18.00 – 19.00

Kirkkoilta epätäydellisille ihmisille. Tervetuloa kuulemaan pop-lauluja ihmisen ja elämän epätäydellisyydestä. Mukana huikea Kajaanin lukion bändi.

Kukaan ei ole täydellinen. Kenenkään elämä ei ole täydellistä. Elämässä ei tarvitse tavoitella täydellisyyttä. Näiden pohdintojen äärellä olemme Kajaanin pääkirkossa perjantaina 26.5. klo 18 järjestettävässä kirkkoillassa. Kirkkoillan musiikista vastaa lahjakas Kajaanin lukion bändi. Tilaisuuden juontavat nuorisotyön pastorit Jyri ja Anna.

Kirkkoillassa haluamme tuoda armon ja rakkauden sanomaa maailmaan, jossa niin moni tavoittelee täydellistä elämää. Loppujen lopuksi pyrkimys täydellisyyteen uuvuttaa meidät. Kirkkoillassa kuultavat suomalaiset pop-laulut tuovat sanoituksissaan esille elämän rosoisuutta, hetkellisyyttä ja ennen kaikkea elämään kuuluvaa epätäydellisyyttä. Illan aikana kuulemme niin Maustetyttöjen, PMMP:n, Vesalan kuin Laura Närhenkin kappaleet.

Ihmisen elämään kuuluu väistämättä erilaisia säröjä. Jos kuvittelemme itse ohjaavamme elämäämme täysin, olemme väärässä. Luoja toimii elämässämme välillä yllättävilläkin tavoilla ja voihan olla, että elämään kuuluva epätäydellisyys koituukin suureksi siunaukseksi. Tervetuloa kirkkoiltaan, joka on suunnattu meille kaikille epätäydellisille ihmisille!

  • Nuorille Nuorille
  • Aikuisille Aikuisille
  • Musiikki Musiikki

Linkki avautuu uudessa välilehdessä