Joulukonsertti Vocalla-lauluyhtye

Vocalla lauluyhtyeen kuva

Linnantauksen seurakuntakeskus

Vocalla-lauluyhtyeen joulukonsertti. Savolaisista nuorista musiikin ammattilaisista ja harrastajista koostuva Lauluyhtye Vocalla konsertoi Linnantauksen kirkossa. Yhtyeen jäsenillä on vahva kirkko- ja kuoromusiikin tausta. Konserttiin myydään 10 € ohjelmalehtisiä kirkon ovella. Huomioithan koronatilanteen mahdollisesti aiheuttamat rajoitukset ja mahdollisen koronapassin käyttöönoton.

Vocalla-lauluyhtyeen joulukonsertti.