Petrus Schroderus, Joulukonsertti "Taas kaikki kauniit muistot"

kuva Petrus Schroderuksesta

Kajaanin kirkko

Petrus Schroderus, Joulukonsertti "Taas kaikki kauniit muistot" Ohjelmamyynti kirkon ovella (rajoitettu määrä) ja ENNAKKOON lippu.fi -palvelusta tai Kajaani-infosta. Ostamalla ohjelmaan oikeuttavan lipun ennakkoon varmistat paikkasi konsertissa. (Hinta 36/34/29 €)

Taas kaikki kauniit muistot
Petrus Schroderuksen joulukonsertti

Petrus Schroderus, tenori – Markus Vaara, piano – Oulunsalo Ensemble

Kauniit joulumuistot valtaavat mielen kun En etsi valtaa loistoa ja Oi Joulyö, täyttävät kirkkosalin Petrus Schrodeuksen upeana, konstailemattomana tulkintana.
Pianisti Markus Vaara ja Oulunsalo Ensemblen jousikvartetti harmonisoivat tunnelman, joka kuljettaa kuulijan joulun tunnelmiin.
Petruksen joulukonsertin ohjelma on kokoelma perinteisiä, kauneimpia ja rakastetuimpia joululauluja. Monet kappaleista on sävelletty juuri tenoriäänelle ja siksi ne heräävät suurimpaan loistoonsa Petruksen vahvan ja luonnollisen äänen tulkintoina.

Lisätietoa ja lipputilaus