STRIIMATTU Joulukonsertti "Mä kanssa enkelten". Vain verkossa!

ti 8.12. kello 19.00 - 20.00
Henna-Mari Sivula
Vain verkossa

Tunnelmallinen joulukonsertti Kajaanin kirkosta klo 19.00. striimataan seurakunnan Youtube-kanavalla. Konsertti vain verkossa! Valitettavasti yleisöä ei voida ottaa paikalle.

Henna-Mari Sivula, laulu
Olli Kinnunen, urut

Tunnelmallinen joulukonsertti Kajaanin kirkosta striimataan klo 19.00. seurakunnan Youtube-kanavalla.
Konsertti vain verkossa! Valitettavasti yleisöä ei voida ottaa paikalle.

Tervetuloa tunnelmalliseen joulukonserttiin Kajaanin kirkkoon! Konsertin esiintyjät Henna-Mari ja Olli ovat musisoineet paljon yhdessä ja heiltä on ilmestynyt vastikään joulumusiikin äänite "Mä kanssa enkelten", joka on heidän toinen yhteinen äänite. Joulukonsertissa kuullaan levylle tallennettuja kappaleita sekä Jean Sibeliuksen päivän kunniaksi myös muutamia Sibeliuksen joululauluja. Ohjelmassa ovat mukana tutut joululaulut, kuten Taas kaikki kauniit muistot ja Jouluyö, juhlayö. Myös uudempiakin lauluja löytyy, kuten Antti Heikkilän Minäkin tahtoisin nähdä ja Martti Syrjäniemen Taas on joulu. Pääosin suomalaisia joululauluja sisältävään kokonaisuuteen mahtuu myös Baskilainen joululaulu Gabrielin viesti. Konsertissa on mahdollista ostaa uutta joulumusiikin äänitettä, joka on äänitetty syksyllä 2020 Oulun tuomiokirkossa.

HUOM! AVI:n 1.12. antaman kokoontumisrajoituksen vuoksi konsertti järjestetään VAIN VERKKOTAPAHTUMANA Kajaanin seurakunnan Youtube-kanavalla.

Kajaanin seurakunnan Youtube-kanava