Joulukonsertti "Mä kanssa enkelten"

ti 8.12. kello 19.00 - ti 8.12. kello 20.00
Henna-Mari Sivula
Kajaanin kirkko

Tunnelmallinen joulukonsertti

Henna-Mari Sivula, laulu
Olli Kinnunen, urut

Tervetuloa tunnelmalliseen joulukonserttiin Kajaanin kirkkoon! Konsertin esiintyjät Henna-Mari ja Olli ovat musisoineet paljon yhdessä ja heiltä on ilmestynyt vastikään joulumusiikin äänite "Mä kanssa enkelten", joka on heidän toinen yhteinen äänite. Joulukonsertissa kuullaan levylle tallennettuja kappaleita sekä Jean Sibeliuksen päivän kunniaksi myös muutamia Sibeliuksen joululauluja. Ohjelmassa ovat mukana tutut joululaulut, kuten Taas kaikki kauniit muistot ja Jouluyö, juhlayö. Myös uudempiakin lauluja löytyy, kuten Antti Heikkilän Minäkin tahtoisin nähdä ja Martti Syrjäniemen Taas on joulu. Pääosin suomalaisia joululauluja sisältävään kokonaisuuteen mahtuu myös Baskilainen joululaulu Gabrielin viesti. Konsertissa on mahdollista ostaa uutta joulumusiikin äänitettä, joka on äänitetty syksyllä 2020 Oulun tuomiokirkossa.

Kajaanin seurakunta järjestää tänäkin vuonna joulukonsertteja. Koronaepidemiaan liittyvien kokoontumisrajoitusten vuoksi seurakunnan tiloihin voidaan kuitenkin ottaa vain rajallinen määrä ihmisiä. Kajaanin kirkkoon (pääkirkko) voidaan ottaa noin 300 ihmistä.
Tästä johtuen konserttien OHJELMANMYYNTI tapahtuu AINOASTAAN ENNAKKOON! Ennakkomyynnistä saa lipun, joka vaihdetaan konserttiohjelmaan kirkon ovella. Ja siis vain ennakkoon ostaen on mahdollista päästä konserttiin.

Ohjelma 10€, (Kajaani-info tai Lippu.fi)