Virsivartti

Virsivartti

Joko sinulla on ikävä yhteistä virsilaulua? Luterilainen seurakunta on laulava seurakunta. Siksi nyt kokoontumiskieltojen voimassaollessa jotain olennaista on puuttunut seurakuntaelämästä. Pientä lievitystä tähän puutteeseen on tarjolla, kun Kajaanin seurakunnan kanttorit aloittavat viikoittaiset virsivartit. Ensimmäinen virsivartti pidetään pe 8.5. klo 15 ja ne jatkuvat poikkeusaikana viikoittain samaan aikaan ja jäävät myös kuunneltavaksi myöhemmin. Virsivartissa voit laulaa kanttorin kanssa virsiä tai vain kuunnella. Myös vanhukset voivat vanhainkodeissa näin yhtyä virsiin ja saada arkeensa sisältöä. Jos sinulla ei ole omaa virsikirjaa, virret löytyvät myös internetistä osoitteesta virsikirja.fi. Virsivartit julkaistaan Kajaanin seurakunnan Youtube-kanavalla, ja niistä tulee linkki myös seurakunnan Facebook-sivulle.