"Aurinkomme ylösnousi"

su 26.4. kello 15.00 - su 26.4. kello 16.00
Linnantauksen urut

"Aurinkomme ylösnousi" -striimattu konsertti Linnantauksen kirkosta lähetetään suora striimattu konserttilähetys su 26.4. klo 15. Konsertissa musisoivat Kajaanin seurakunnan kanttorit Rebekka Keinonen, Jussi Keinonen ja Olli Kinnunen. Heidän lisäkseen konserttia ovat toteuttamassa muusikot Kaisa Alasaarela, Reima Hintsala ja Auroora Lahti-Hintsala. Konsertti on nimetty otsikolla "Aurinkomme ylösnousi", mikä viittaa siihen, että ohjelmassa on pääsiäiseen ja kevääseen liittyvää musiikkia. Kyseinen sunnuntai on Hyvän paimenen sunnuntai, joten ohjelmasta löytyy tähän teemaan mm. Tuomo Nikkolan Hyvä paimen -sarja. Esiintyvästä muusikkojoukosta löytyy monen eri instrumentin taitajia, joten luvassa on monipuolinen konsertti, jossa kuullaan mm. yhtyelaulua, urkumusiikkia sekä viulun, trumpetin ja kitaran soittoa. Ota kotisohvalla hyvä asento ja nauti musiikista! Lähetykseen voit liittyä Kajaanin seurakunnan Facebook-sivujen kautta tai suoraan linkistä: https://youtu.be/fYKTddGrzng Konserttiin ei voi osallistua paikan päällä kirkossa.

Linnantauksen kirkosta lähetetään suora striimattu konserttilähetys su 26.4. klo 15. Konsertissa musisoivat Kajaanin seurakunnan kanttorit Rebekka Keinonen, Jussi Keinonen ja Olli Kinnunen. Heidän lisäkseen musisoimassa ovat muusikot Kaisa Alasaarela, Reima Hintsala ja Auroora Lahti-Hintsala. Konsertti on nimetty otsikolla "Aurinkomme ylösnousi". Ohjelmassa on pääsiäiseen ja kevääseen liittyvää musiikkia. Tästä muusikkojoukosta löytyy monen eri instrumentin taitajia, joten luvassa on monipuolinen konsertti, jossa kuullaan mm. yhtyelaulua, urkumusiikkia sekä viulun- ja trumpetin soittoa.

Ota kotisohvalla hyvä asento ja nauti musiikista! Lähetykseen voit liittyä Kajaanin seurakunnan Facebook-sivujen kautta.

Suora linkki lähetykseen