Leskiryhmä Keskusseurakuntakoti

Yksi osallistujia yhdistävä asia on leskeys, riippumatta siitä, miten kauan aikaa leskeytymisestä on kulunut.

Leskiryhmä

Avoin ryhmä, joka on tarkoitettu kaikille leskeytyneille riippumatta siitä, miten kauan aikaa leskeytymisestä on kulunut. Kokoontumisiin voi tulla vapaasti silloin, kun se sopii omaan aikatauluun.

Kokoontumisissa on mukana diakoniatyöntekijät Anneli Kemppainen  ja Riitta Markus-Wikstedt.

Lisätietoja Annelilta, p. 08-61721

diakonissa

suru- ja leskiryhmät, yhteiskunnallinen työ, Yhteinen Keittiö

Linnantauksen seurakuntakeskus

Perhehartaus

Joulun perhehartaus

Keskusseurakuntakoti

Leskiryhmä

Kaikille leskeytyneille avoin keskustelu- ja kahvittelutuokio. Osallistujia yhdistävä asia on leskeys, riippumatta siitä, miten kauan aikaa leskeytymisestä on kulunut. Tervetuloa, sekä entiset, että uudet ryhmäläiset.

Keskusseurakuntakoti