Urkufanfaari

Kajaanin kirkko

Urkurin ilotulitus

Erittäin suosittu ja perinteeksi muodostunut Urkufanfaari eli urkurin ilotulitus toteutuu jälleen Kajaanin kirkossa uudenvuodenaattona. Tarjolla on taas kattaus juhlavaa ja räiskyvää urkumusiikkia ja lisämausteena tällä kertaa kuullaan muutama trumpetin ja urkujen yhteisnumero. Urkufanfaarissa kuullaan mm. Olli Kinnusen improvisaatio La Folia -teemasta. Improvisaatio alkaa hiljaisesti ja päättyy lopussa ilotulituksenomaiseen räiskeeseen. Trumpetin ja urkujen yhteisnumerona kuullaan Pietro Baldassarin trumpettisonaatin juhlava Allegro-osa. Tilaisuus päättyy Sibeliuksen Finlandiaan, jonka sävelten myötä on hyvä mieli lähteä seuraamaan kaupungin järjestämää ilotulitusta ja vastaanottamaan uusi vuosi. Urkufanfaariin on vapaa pääsy ja sinne voi vapaasti tulla koko perheellä!

Linnantauksen seurakuntakeskus

Kansanlaulumessu

Kansanlaulumessu rakentuu tuttujen kansanlaulujen sävelmistä, jotka ovat saaneet uudet hengelliset sanat

Lehtikankaan seurakuntakeskus

Lehtikankaan perhekerho

Perhekerhot ovat lasten ja aikuisten yhteisiä kohtaamispaikkoja.

Linnantauksen seurakuntakeskus

Linnan rukoushetki ja päiväkahvit