Urkufanfaari

Kajaanin kirkko

Urkurin ilotulitus

Erittäin suosittu ja perinteeksi muodostunut Urkufanfaari eli urkurin ilotulitus toteutuu jälleen Kajaanin kirkossa uudenvuodenaattona. Tarjolla on taas kattaus juhlavaa ja räiskyvää urkumusiikkia ja lisämausteena tällä kertaa kuullaan muutama trumpetin ja urkujen yhteisnumero. Urkufanfaarissa kuullaan mm. Olli Kinnusen improvisaatio La Folia -teemasta. Improvisaatio alkaa hiljaisesti ja päättyy lopussa ilotulituksenomaiseen räiskeeseen. Trumpetin ja urkujen yhteisnumerona kuullaan Pietro Baldassarin trumpettisonaatin juhlava Allegro-osa. Tilaisuus päättyy Sibeliuksen Finlandiaan, jonka sävelten myötä on hyvä mieli lähteä seuraamaan kaupungin järjestämää ilotulitusta ja vastaanottamaan uusi vuosi. Urkufanfaariin on vapaa pääsy ja sinne voi vapaasti tulla koko perheellä!

Linnantauksen seurakuntakeskus

Talven rauhaa -joulukonsertti

Talven rauhaa -joulukonsertti ikäihmisten ja heidän hyvinvointinsa tukemiseen diakoniatyön kautta. Hyvä aineeton lahja mummolle, ukille, enolle, tädille, sedälle, naapurin ikäihmiselle, joka ei yksin halua tai jaksa lähteä kuulolle. Kenelle sinä haluat tarjota lämpöisen yhdessä olon hetken?

Kirkkoahon koulu

Kauneimmat joululaulut