Aattohartaus

Valon Kappeli

Jouluaaton hartaus Valon kappelilla

Toimittavat Jaakko Kupiainen ja Anne Kyllönen

Tilaisuuteen on kuljetus, lähtö klo 14 Keskusseurakuntakoti, Kirkkokatu 26 ja siitä uuden sillan ja Teppanan kautta Paltaniemelle jossa voi ennen hartautta käydä viemässä kynttilät haudoille. Paluu tilaisuuden jälkeen n. klo 16

Linnantauksen seurakuntakeskus

Talven rauhaa -joulukonsertti

Talven rauhaa -joulukonsertti ikäihmisten ja heidän hyvinvointinsa tukemiseen diakoniatyön kautta. Hyvä aineeton lahja mummolle, ukille, enolle, tädille, sedälle, naapurin ikäihmiselle, joka ei yksin halua tai jaksa lähteä kuulolle. Kenelle sinä haluat tarjota lämpöisen yhdessä olon hetken?

Kajaanin kirkko

Kotikirkon pieni joulukonsertti

Kotikirkossaan soittavat ja laulavat jo perinteisessä konsertissa: Antti Matikainen, Risto Oikarinen, Jaakko Kääriäinen ja Kalle Torniainen - sekä vierailijana Inga Söder.

Kajaanin kirkko

Kotikirkon pieni joulukonsertti