Kotikirkon pieni joulukonsertti

Kotikirkon pieni joulukonsertti Kajaanin kirkko

Kotikirkossaan soittavat ja laulavat jo perinteisessä konsertissa: Antti Matikainen, Risto Oikarinen, Jaakko Kääriäinen ja Kalle Torniainen - sekä vierailijana Inga Söder.

Vuosittainen Kotikirkon pieni joulukonsertti - Kajaanin kirkossa juuri joulun kynnyksellä – kaksi konserttia maanantaina 23.12. klo 15 ja klo 19. Ohjelmien tuotto ohjataan vähäosaisten kajaanilaisten tukemiseen seurakunnan diakoniatyön kautta. Ohjelmanmyynti tapahtuu ovelta - ovet avataan tuntia ennen konsertin alkua, ohjelman hinta 5 €. Tervetuloa!

Kajaanin kirkko

Hiljaa Helkkyellen -joulukonsertti Kaukametsän Kamarikuoro ja kanttorit

Hiljaa Helkkyellen -joulukonsertti Kaukametsän Kamarikuoro ja Kajaanin kanttorit. Ohjelma 10€

Kajaanin kirkko