Hiljaa Helkkyellen -joulukonsertti Kaukametsän Kamarikuoro ja kanttorit

to 19.12. kello 18.00

Hiljaa Helkkyellen -joulukonsertti Kaukametsän Kamarikuoro ja kanttorit Kajaanin kirkko

Hiljaa Helkkyellen -joulukonsertti Kaukametsän Kamarikuoro ja Kajaanin kanttorit. Ohjelma 10€

Torstaina 19.12. Kajaanin kirkossa kuullaan laaja kattaus jouluista laulumusiikkia. Esiintymässä ovat Kaukametsän Kamarikuoro ja Kajaanin seurakunnan kanttorit. Ohjelmassa on perinteistä neliäänistä kuorolaulua, mutta myös duettoja ja yksinlauluja. Konsertin nimikkokappaleessa ”Hiljaa helkkyellen” huilua soittaa syksyn ajan kanttorin sijaisuutta hoitanut Annuliina Ikäheimo. Urkurina toimii Olli Kinnunen. Anne Kyllönen ja Päivi Rimpiläinen laulavat dueton. Kaukametsän Kamarikuoroa johtaa Juha Mikkonen.

Kirkon ovella myydään 10 e hintaisia ohjelmalehtisiä, joiden tuotosta puolet ohjataan diakoniatyölle.

Vuolijoen kirkko

Hiljaa Helkkyellen -joulukonsertti Kajaanin kanttorit ja Kaukametsän kamarikuorolaisia. Kolehti diakoniatyölle.

Kajaanin kirkko

Kotikirkon pieni joulukonsertti

Kotikirkossaan soittavat ja laulavat jo perinteisessä konsertissa: Antti Matikainen, Risto Oikarinen, Jaakko Kääriäinen ja Kalle Torniainen - sekä vierailijana Inga Söder.